17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGheorghe Zamfir, victima unui accident rutier

Gheorghe Zamfir, victima unui accident rutier

Gheorghe Zamfir a fost victima unui accident rutier petrecut vineri la prânz, în faţa locuinţei sale situate în apropierea Gării de Nord din Capitală. Din primele cercetări, poliţia a stabilit că artistul a fost lovit, imediat ce a ieşit din curtea casei, de un autoturism cu numere străine.

Şoferul maşinii s-a prezentat ieri la Secţia 4 Poliţie din Capitală, pentru a da declaraţii. În funcţie de rezultatele cercetărilor şi de raportul medico-legal, se va stabili dacă dosarul acestui caz trebuie înaintat procurorilor. Şoferul a afirmat ieri, la Realitatea TV, că după producerea accidentului a aşteptat timp de două ore ca poliţiştii să sosească la faţa locului, însă aceştia nu au venit, iar un martor a precizat că a sunat la 112, pentru a chema ambulanţa. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei a spus că, potrivit legii, şoferul trebuia să anunţe accidentul la poliţie şi să aştepte sosirea echipajului.

Naistul a fost internat în stare gravă la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Bucureşti. Medicii spun că starea sa este stabilă. „Pacientul este în afara oricărui pericol, însă se află sub supraveghere medicală“, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Floreasca, dr. Bogdan Opriţa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII