13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMai bine mort decât bolnav

Mai bine mort decât bolnav

MEHEDINŢI. Un bărbat din comuna mehedinţeană Stângăceaua şi-a pus capăt zilelor, acesta suferind de mai mult timp de o boală psihică.

Vasile O., de 50 de ani, a fost găsit zilele trecute spânzurat într-o anexă din curtea în care locuia cu mama sa. Mama victimei, Maria O., de 72 de ani, a spus că fiul ei i-a spus de mai multe ori că se va sinucide: „El mi-a spus de mai multe ori că se omoară, dar eu nu l-am crezut. Am zis că, dacă e bolnav, nu ştie ce vorbeşte şi acum l-am găsit spânzurat“.

„Pe 24 august, Maria O. a sesizat lucrătorii Postului de Poliţie Stângăceaua că l-a găsit pe fiul său, Vasile O., spânzurat într-o anexă din gospodărie. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă a poliţiei, care a constatat că victima, aflată în evidenţe cu afecţiuni psihice, îşi ameninţa de mai mult timp mama că se va sinucide“, a spus Carin Sică, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi. Lângă trupul neînsufleţit al bărbatului a fost găsit un bilet de adio pentru mama lui, în care îi spunea că el a ales să moară pentru că s-a săturat să fie o povară pentru ea. Cadavrul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS