24.8 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalCatedre de suplinitori, puse la bătaie

Catedre de suplinitori, puse la bătaie

OLT. Mai bine de 700 de catedre şi fragmente de catedre pentru profesorii suplinitori sunt puse la bătaie, începând de astăzi, în şedinţele publice desfăşurate la Colegiul Tehnic Metalurgic din Slatina. La şedinţe pot participa cei 462 de dascăli care au luat note mulţumitoare la examenul de suplinire desfăşurat săptămâna trecută, dar şi concurenţii care nu au reuşit să obţină continuitate pe post la şedinţa publică de ieri.

Prima şedinţă pentru suplinitori are loc astăzi, de la ora 9.00, la cantina colegiului, fiind aşteptaţi educatorii, învăţătorii şi absolvenţii de limba română şi limbi străine. Mâine, în aceeaşi sală de festivităţi, de la ora 11.00, sunt aşteptaţi candidaţii de la matematică, informatică, fizică, chimie, biologie, istorie, geografie şi discipline socio-umane.

În ultima şedinţă publică, vineri, de la ora 8.00, se repartizează posturile din centrele şi cabinetele de asistenţă psiho-pedagogică, logopedie, posturile şi catedrele din învăţământul special, educaţie fizică, catedre din cluburi sportive şcolare, religie, educaţie muzicală, educaţie plastică/vizuală, posturi din palate şi cluburi ale elevilor, educaţie tehnologică, discipline tehnice. Candidaţii care nu se pot prezenta au dreptul să desemneze, prin procură notarială în original, o persoană care să le reprezinte interesele, în caz contrar cererea neputând fi soluţionată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS