17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Ucişi pe loc


Doi tineri, unul de 19 ani şi altul de 34 de ani, şi-au pierdut viaţa duminică după-amiază, într-un accident de circulaţie petrecut în afara localităţii Poienari, din comuna gorjeană Baia de Fier.

 

Aron Panduru, de 34 de ani, din localitatea Piteşti, şi Dorin Gruian, de 19 ani, din Baia de Fier, se aflau într-un autoturism Dacia condus de Gabriel Zaharia, de 32 de ani, din Baia de Fier. Din cauza vitezei foarte mari, şoferul a pierdut controlul autovehiculului, a ieşit de pe partea carosabilă şi s-a izbit violent de un copac de pe marginea drumului. Şoferul a fost grav lovit, iar cei doi prieteni ai săi au decedat pe loc. „Şoferul a fost transportat la Spitalul Judeţean Târgu Jiu, este grav rănit, dar starea lui fiind stabilă. Ceilalţi doi pasageri au decedat pe loc. Din primele cercetări a rezultat că accidentul a avut loc din cauza vitezei foarte mari şi a faptului că şoferul a pierdut controlul volanului“, a spus Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj.

 

Mort într-un accident de moped

 

Un tânăr de 23 de ani, din localitatea Turceni, a decedat într-un accident de moped, pe 24 august. Băiatul fusese sancţionat contravenţional de agenţii de poliţie rutieră cu o zi în urmă, pentru că nu purta cască de protecţie. Accidentul a avut loc pe raza comunei Borăscu. Duminică, într-o curbă uşoară la stânga, aceasta a pierdut controlul direcţiei şi, părăsind carosabilul, a intrat în coliziune cu un cap de pod, după care s-a răsturnat în albia unui pârâu. Băiatul a decedat. Din primele cercetări, se pare că nici în momentul producerii accidentului, Dorian Stroe nu purta casa de protecţie. În urmă cu două săptămâni, alţi doi tineri şi-au pierdut viaţa în accidente cu mopedele.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

6 COMENTARII