7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGăsit spânzurat după cinci zile

Găsit spânzurat după cinci zile

Un bărbat de 47 de ani, din Slatina, a fost găsit spânzurat în propria locuinţă. Cavadrul aflat în stare de putrefacţie a fost descoperit după cinci zile de poliţie şi pompieri. Descoperirea a fost făcută ieri la prânz. Poliţiştii împreună cu pompierii au pătruns în apartamentul bărbatului de pe strada Prelungirea Tunari, din Slatina, după ce colegii de serviciu au sunat la 112, anunţând lipsa bărbatului la serviciu.

„Nu a mai venit la serviciu de joi. Miercuri s-a simţit rău. El era bolnav cu plămânii. L-am căutat acasă trei zile la rând, dar nu a răspuns la uşă. Astăzi (ieri – n.r.) am venit din nou. Din casă venea un miros ciudat. Am sunat la 112“, au spus colegii victimei.

Cadavrul lui Gheorghe Dumitru a fost găsit în bucătărie. În locuinţă era şi un bilet. Din primele cercetări, oamenii legii spun că bărbatul decedase de cinci zile şi că nu sunt suspiciuni în acest caz.

„La faţa locului s-a deplasat o echipă de poliţişti care a constatat că nu sunt suspiciuni cu privire la acest caz. S-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a survenit decesul“, a declarat comisarul Claudia Radu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz. Cadavrul bărbatului a fost transportat la morga Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina pentru efectuarea necropsiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS