27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalS-a constituit comisia de verificare a mansardelor

S-a constituit comisia de verificare a mansardelor

Subprefectul Anuţa Handolescu a emis ordinul privitor la constituirea unei comisii mixte pentru inventarierea tuturor construcţiilor care au fost mansardate în municipiul Râmnicu Vâlcea. Comisia va cerceta documentaţia de urbanism care a stat la baza efectuării lucrărilor de mansardare şi a existenţei căilor de acces la aceste construcţii, în caz de incendiu.

„Înfiinţarea comisiei este urmarea obligaţiilor legale care revin Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea, în cazurile tuturor incidentelor care pun în pericol vieţile şi bunurile a mai mult de două persoane. Conform acestui ordin, comisia mixtă este alcătuită din reprezentanţi ai Instituţiei Prefectului, care sunt şi coordonatorii activităţii, ai consiliului judeţean, primăriei, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Autorităţii de Sănătate Publică, Inspectoratului Judeţean în Construcţii, Inspectoratului Teritorial de Muncă, precum şi ai societăţilor Acvarim, Distrigaz Sud – Râmnicu Vâlcea şi CEZ, Sucursala de distribuţie Râmnicu Vâlcea“, a declarat Anuţa Handolescu, subprefectul judeţului Vâlcea. Activitatea comisiei a început pe 24 iulie şi se va desfăşura până pe 15 august, când va prezenta raportul cu concluziile verificărilor efectuate.

Raportul se înaintează, conform prevederilor legale, atât prefectului, cât şi Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS