11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljZi fierbinte pentru pompierii doljeni

Zi fierbinte pentru pompierii doljeni

Lucrătorii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dolj au intervenit marţi pentru stingerea a două incendii de vegetaţie uscată lângă Brădeşti şi Filiaşi, care au mistuit aproximativ zece hectare de teren. Nu doar flăcările le-au dat de furcă pompierilor.
Cadrele Detaşamentului 2 au intervenit pe strada Dezrobirii din Craiova, la blocul G21, unde Natalia Ş. rămăsese blocată pe balconul locuinţei, iar pompierii au fost chemaţi să deblocheze uşa.
Colegii acestora din Calafat au fost solicitaţi să intervină cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu de furaje în comuna Maglavit.
La faţa locului s-a deplasat şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă, a cărui operativitate în lupta cu flăcările a făcut ca pompierii Detaşamentului Calafat să fie întorşi din drum.
Ultima intervenţie a pompierilor în ziua de marţi s-a înregistrat în jurul orei 2.30, când o autospecială a Detaşamentului 2 a stins focul ce cuprinsese maşina cu numărul de înmatriculare DJ-55-WTX, aparţinând lui Stelian B., din Craiova. Incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit şi a distrus automobilul în proporţie de 90%.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS