29.6 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalConsilierii mură-n gură

Consilierii mură-n gură

În şedinţa de astăzi a Consiliului Local Drobeta Turnu Severin se vor alege cei doi viceprimari ai municipiului pentru următorii patru ani. Lipsa de experienţă în administraţie îi face pe reprezentanţii conducerii PD-L Mehedinţi să le transmită scris aleşilor din consiliul local ce trebuie să spună în şedinţă.
„Supun la vot numărul locurilor care pot fi ocupate de grupurile de consilieri în comisiile de specialitate. Cine este pentru? Cine este împotrivă? Cine se abţine?“ este scris pe foaia de pe care va citi preşedintele de şedinţă.
Interesant este că reprezentanţii PD-L au mers mai departe şi au luat hotărârile înainte ca acestea să fie votate. „Cu majoritate de voturi s-a aprobat ca locurile din comisiile de specialitate să se repartizeze astfel: trei pentru PD-L, unul pentru PSD, unul pentru PNL“, stă scris pe hârtiile care îi transformă pe consilierii PD-L în simpli cititori ai unor hotărâri luate de conducerea partidului.
„Nu am mai auzit aşa ceva. Suntem şi noi în consiliul local de mai mulţi ani, dar să vii cu lecţia scrisă pe hârtie de acasă… Nu cumva altele sunt interesele consilierilor PD-L, care nu trebuie decât să fie prezenţi, nu să şi gândească, pentru că au făcut-o alţii în locul lor?! Ruşinos“, au declarat consilierii PNL.
Am încercat să îi contactăm şi pe reprezentanţii PD-L, însă nici Constantin Gherghe, nici preşedintele PD-L, Doiniţa Chircu, şi nici secretarul general, Ion Mâţu, nu au fost de găsit pentru a-şi spune punctul de vedere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS