14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalTamponare cu o... statuie

Tamponare cu o… statuie

Doi craioveni au fost răniţi uşor ieri-dimineaţă, după ce maşina în care se aflau a derapat şi a intrat în soclul unei statui din centrul municipiului.

Conform poliţiştilor de la Rutieră, Marin Dincă, de 33 de ani, conducea ieri, în jurul orei 8.30, un Ford Focus, pe strada Arieş, dinspre Universitate către Casa Studenţilor. La intersecţia cu strada C.D. Fortunescu, craioveanul a intrat cu maşina pe trotuar, a trecut prin gardul viu şi s-a oprit în soclul statuii lui Eugeniu Carada, aflată la intersecţia străzilor Arieş, C.D.Fortunescu şi Eugeniu Carada. Din fericire, şoferul şi pasagera nu au fost răniţi, însă au fost transportaţi la spital.

Dincă le-a povestit poliţiştilor că a încercat să evite un taxi care i-a tăiat calea. Oamenii legii au căutat taximetrul respectiv şi au stabilit că acesta circula pe C.D.Fortunescu, iar la intersecţia cu strada Arieş nu a acordat prioritate maşinii conduse de Dincă. Taximetristului i-a fost reţinut permisul de conducere pentru 30 de zile, pentru neacordare de prioritate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

11 COMENTARII