3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalNicolicea, criticat pentru naşul Mitrea

Nicolicea, criticat pentru naşul Mitrea

Deputaţii din subcomisia Mitrea i-au reproşat ieri deputatului PSD Eugen Nicolicea că a săvârşit o faptă reprobabilă studiind dosarul naşului său, Miron Mitrea, ei susţinând că nu ar fi fost la curent cu relaţia de rudenie dintre cei doi.

Preşedintele Comisiei juridice, deputatul PC Sergiu Andon, a declarat că a fost decis să se retragă din subcomisie din cauza comportamentului lui Eugen Nicolicea. Andon a precizat că s-a răzgândit când a văzut că toţi colegii săi, inclusiv deputatul PSD Florin Iordache, pe care Nicolicea l-a înlocuit la şedinţa subcomisiei de miercuri, l-au condamnat pe „făptaş“. „Eu, dacă aş fi naşul lui, l-aş deznăşi, pentru că îi face un rău şi domnului Mitrea. Nu aşa se apără reputaţia domnului Mitrea, pentru că, din punct de vedere penal, s-ar putea să nici nu aibă probleme aşa de grave“, a subliniat deputatul PC.

Andon i-a reproşat lui Nicolicea că a studiat dosarul Mitrea fără a informa Comisia despre legătura de rudenie cu acesta, dar şi că a participat la o emisiune televizată pe această temă. Deputatul PC a numit comportamentul lui Nicolicea drept „incalificabil“, „un fapt ruşinos, un fapt reprobabil, descalificant pentru un deputat“, spunând că aruncă o umbră gravă asupra subcomisiei şi negând că ar fi fost la curent cu relaţia de rudenie dintre cei doi.

„Dezavuăm şi între noi am criticat cu vehemenţă ieşirea total necontrolată, neavenită, fără discernământ a deputatului Eugen Nicolicea, care a venit ieri în comisie împuternicit de grupul parlamentar al PSD, pentru a ţine locul vicepreşedintelui Florin Iordache, membru de drept al Comisiei, şi ne-a ajutat să continuăm lucrările. Prima greşeală de neiertat este că ne-a ascuns că e în relaţie mai specială cu domnul Mitrea, respectiv că e finul lui“, a spus Andon.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU