11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAccident de circulaţie la Găneasa

Accident de circulaţie la Găneasa

Vărul prefectului vâlcean Radu Renga a fost implicat într-un accident de circulaţie petrecut marţi seară, în intersecţia de la Găneasa. Andrei Bulargă, de 31 de ani, se afla pe bancheta din spate a unui Matiz, proprietatea unei societăţi comerciale din Râmnicu Vâlcea, condus de Marin Barbu, din Călimăneşti.

În intersecţia din Găneasa, spun poliţiştii, conducătorul auto nu a respectat semnificaţia indicatorului rutier „Stop“ şi a intrat în coliziune cu Dacia Papuc condusă regulamentar de Marian Matei, de 32 de ani, din Balş.

În urma impactului a fost rănit vărul prefectului, care, potrivit poliţiştilor, se afla pe bancheta din spate a Matizului. Deşi a fost singura victimă a accidentului, la faţa locului s-au deplasat patru ambulanţe, întrucât evenimentul a fost anunţat cu mai mulţi răniţi. Andrei Bulagră a fost lovit la cap, fiind transportat imediat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina.

Medicul de gardă, Cornel Fulga, a spus că pacientul a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral acut cu plagă temporală dreaptă, fracturi costale şi fractură corp femural drept şi a rămas internat pentru supraveghere de specialitate. Ambele autovehicule implicate în accident au suferit avarii serioase.

Purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, comisarul Claudia Radu, a spus că nici unul dintre şoferi nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU