24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalLocuinţe în flăcări în ziua de Paşte

Locuinţe în flăcări în ziua de Paşte

OLT. Două locuinţe au fost cuprinse de flăcări în ziua de Paşte. Primul incendiu a izbucnit în jurul orei 13.00, pe strada Tudor Vladimirescu din Slatina. La etajul trei al blocului 2, în locuinţa lui Ioan P., un televizor a luat foc din cauza unui scurtcircuit. Proprietarii au observat la timp flăcările. Speriaţi, au anunţat pompierii, care au stins focul în câteva minute. Până la sosirea echipei de intervenţie au ars televizorul şi comoda din lemn, pe care acesta era aşezat.

În jurul orei 21.00, alt incediu a pus pe jar pompierii caracaleni. De data aceasta, o casă de pe strada 1 Decembrie 1918 din municipiu a fost la un pas de a se face scrum. Incendiul a pornit, cel mai probabil, tot de la un scurtcircuit, produs la un frigider. Până când focul a fost stins de reprezentanţii ISU, au ars mobilierul şi frigiderul dintr-o încăpere. Fără intervenţia pompierilor însă, flăcările ameninţau să cuprindă întreaga locuinţă.

Nici luni, echipele de intervenţie ale ISU nu au avut parte de o zi lipsită de intervenţii. O bătrână de 88 de ani, din Caracal, a adormit încuiată în apartament. Fiul femeii, Marian N., a venit în vizită la mama sa în jurul orei 20.00 şi, cu toate că a încercat să intre în locuinţa acesteia, nu a reuşit. Speriat că mama sa ar fi păţit ceva, el a anunţat imediat pompierii. Cu ajutorul unei scări culisabile, aceştia au ajuns la geamul locuinţei, la etajul 1. Din fericire, aceştia au găsit-o pe proprietară dormind.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS