3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalA lovit o bătrână şi a fugit

A lovit o bătrână şi a fugit

OLT. O bătrână din comuna Coloneşti, judeţul Olt, şi-a găsit sfârşitul sub roţile unei maşini. În urma accidentului, şoferul a fugit de la faţa locului, lăsând victima într-o baltă de sânge. Evenimentul rutier a avut loc în dimineaţa zilei de Paşte, în Coloneşti. Cadavrul bătrânei, Maria B., de 77 de ani, a fost observat pe asfalt de un trecător, care a anunţat imediat poliţia. Un echipaj al oamenilor legii, însoţit de şeful Poliţiei Rutiere, comisarul Ilie Roşu, s-a deplasat la faţa locului pentru cercetări.

În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că victima a fost accidentată mortal de un autoturism şi că şoferul a părăsit locul faptei.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz şi speră să îl găsească cât mai repede pe autorul accidentului. Oamenii legii spun că înainte de producerea evenimentului rutier, bătrâna i-ar fi spus unui localnic că este necăjită pentru că nici unul dintre copiii săi nu a vizitat-o de Paşte. Femeia ar fi afirmat că se va arunca în faţa maşinii.

Poliţiştii iau în calcul şi această variantă şi nu exclud să fie vorba despre sinucidere. Chiar şi aşa, conducătorul auto va fi cercetat pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului. După ce va fi găsit de poliţie, şoferul va răspunde în faţa legii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS