16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalAmenzi pentru tulburarea liniştii publice

Amenzi pentru tulburarea liniştii publice

VÂLCEA. Poliţiştii din Călimăneşti au desfăşurat pe 5-6 aprilie activităţi specifice, urmărindu-se identificarea persoanelor care tulbură ordinea şi liniştea publică, a prostituatelor, proxeneţilor şi a cerşetorilor, precum şi prevenirea infracţiunilor stradale şi a celor cu violenţă.

„Efectivele Poliţiei Călimăneşti au acţionat în dispozitive de ordine publică mixte, cu agenţi de poliţie comunitară din cadrul detaşamentului primăriei, în baza protocolului de colaborare al celor două structuri. În urma acestor acţiuni, patru persoane au fost sancţionate contravenţional de poliţişti“, a declarat subinspectorul Diana Smărăndoiu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Vâlcea.

Rozalia B., de 23 de ani, din Călimăneşti, s-a ales cu o amendă de 500 de lei pentru atragerea de persoane în vederea practicării prostituţiei. Pentru tulburarea liniştii locatarilor, pe fondul consumului de alcool, au mai fost sancţionaţi cu câte 200 de lei Nicolae C., de 22 de ani, Constantin S., de 28 de ani, şi Codruţ C., de 26 de ani, toţi din oraşul Călimăneşti. În cadrul acţiunilor, dispozitivele mixte de ordine publică i-au identificat pe Ionuţ C. şi Mihai B., ambii din Călimăneşti, care, după ce consumaseră alcool, au tulburat liniştea publică într-un bar, aceştia alegându-se cu acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii publice, faptă prevăzută şi pedepsită de lege cu închisoare de la unu la cinci ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS