12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAccident mortal în incinta Elpreco

Accident mortal în incinta Elpreco

Un bărbat şi-a pierdut viaţa ieri-dimineaţă, în incinta SC Elpreco SA Craiova, după ce camionul pe care încerca să-l repare a trecut peste el. Ilie Amza, de 50 de ani, din comuna doljeană Braloştiţa, şofer la SC Novara T SRL Craiova, s-a dus ieri-dimineaţă la Elpreco, pentru a încărca un camion cu ţiglă.

Conform Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Dolj, se pare că autovehiculul condus de bărbat nu a mai pornit, iar Amza a intrat sub el pentru a-l repara. „Din primele verificări, s-a stabilit că bărbatul a intrat sub camion şi a încercat să-l pornească, umblând la electromotor. Autovehiculul a pornit şi, pentru că era băgat în viteză, a plecat de pe loc, l-a târât câţiva metri, după care roţile de pe partea stângă au trecut peste el“, a declarat Mihail Mohora, inspector adjunct al ITM Dolj.

Un echipaj SMURD s-a deplasat la faţa locului, însă medicii nu au reuşit să-i salveze viaţa lui Ilie Amza. Reprezentanţii ITM Dolj au precizat că autovehiculul va fi supus unei expertize tehnice, iar cercetările în acest caz continuă sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care şi-a pierdut viaţa bărbatul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS