11.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjSalariaţii de la Căminul Dobriţa sapă la via directorului

Salariaţii de la Căminul Dobriţa sapă la via directorului

Unii salariaţi ai Complexului de Îngrijire şi Asistenţă Socială de la Dobriţa, Gorj, au fost surprinşi de ziarişti la săpat în via directorului, deşi trebuia să fie la serviciu.

 

 

GORJ. În timp ce trebuia să fie la serviciu, angajaţii Complexului de Îngrijire şi Asistenţă Socială de la Dobriţa, Gorj, au fost surprinşi ieri săpând la via directorului. Fiind în întârziere cu muncile agricole şi nedorind să rămână cu munca nefăcută pe acasă, directorul Costel Petcoiu le-a trasat ieri-dimineaţă o sarcină nouă subordonaţilor. Nu avea însă legătură cu activităţile specifice muncii de îngrijire a bătrânilor sau cu treburile de zi cu zi din cadrul Complexului de Îngrijire şi Asistenţă Socială Dobriţa, din comuna Runcu, ci cu una dintre viile directorului, mai exact, a tatălui acestuia. Mai mulţi salariaţi au preluat sarcina ce le fusese încredinţată.

Întrerupţi de ziarişti

 

Activitatea nu ar fi fost întreruptă dacă la faţa locului nu ar fi sosit o echipă de jurnalişti de la cotidianul Gazeta de Sud, precum şi de la postul local
Alpha TV. Când i-au văzut pe ziarişti, angajaţii centrului au rupt-o la fugă pentru a ajunge cât mai repede la sediul instituţiei aflate la doar 50 de metri de locul respectiv. Unii şi-au luat hainele şi ceea ce mai aveau prin preajmă, după care s-au făcut nevăzuţi dincolo de gardul centrului. Speriat şi abia trăgându-şi sufletul, unul dintre ei a recunoscut că abia ce se întorsese din vie. Întrebat în legătură cu cele întâmplate, Costel Petcoiu, directorul Complexului de Îngrijire şi Asistenţă Socială de la Dobriţa, a recunoscut că persoanele surprinse în via tatălui său sunt subordonaţii săi, însă aceştia s-ar fi aflat la săpat în timpul liber, şi nu în timpul programului de lucru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS