12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjAccident rutier grav

Accident rutier grav

Dumitru Bunoiu, directorul Grupului Şcolar „Gheorghe Magheru“ din Târgu Jiu, se află în stare gravă la spital, după ce a fost implicat într-un accident rutier petrecut la sfârşitul săptămânii trecute.

 

 

 

Un grav accident de circulaţie s-a produs la sfârşitul săptămânii trecute, în zona ACH din municipiul Târgu Jiu. Două autoturisme s-au ciocnit violent, iar al treilea s-a izbit de cele două maşini, deşi şoferul a încercat să le evite. Trei persoane au fost rănite în urma evenimentului rutier produs din vina unui poliţist aflat în stare de ebrietate. Martorii accidentului au declarat poliţiei că maşina condusă de subofiţerul Sabin Vieru a intrat cu viteză într-o curbă şi a lovit un autoturism Dacia, condus regulamentar de Dumitru Bunoiu, care venea din sens opus.

 

Zeci de elevi, la faţa locului

 

Zeci de elevi au sosit la numai câteva minute la faţa locului, pentru a vedea maşina în care se aflase directorul Grupului Şcolar „Gheorghe Magheru“ din Târgu Jiu. Acestora nu le venea să creadă că acela cu care vorbiseră cu doar câteva clipe înainte a ajuns la spital. Partea din faţă a autoturismului Dacia a fost distrusă, roata din stânga ajungând în locul unde în mod normal şoferul îşi ţine picioarele. Echipajul SMURD l-a scos cu greu din maşină pe Dumitru Bunoiu, acesta fiind prins între fiarele contorsionate. În cele din urmă, rănitul a fost scos pe uşa din spate a autoturismului şi trimis cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean din Târgu Jiu.

 

Soţia plecase în excursie

 

Medicii Spitalului Judeţean Târgu Jiu au constatat că directorul suferise multiple traumatisme în zona abdominală şi au decis să îl opereze imediat, pentru ca ulterior să îl poată trimite pentru alte intervenţii la alt spital din ţară. Celelalte două victime au beneficiat, de asemenea, de îngrijiri medicale la Târgu Jiu, starea acestora de sănătate fiind stabilizată. De precizat că rudele şi colegii lui Dumitru Bunoiu au fost luaţi prin surprindere de cele întâmplate. Soţia acestuia plecase cu elevii într-o excursie, în Valea Jiului, dar s-a întors, pentru a fi alături de soţul ei, când a fost anunţată de poliţiştii rutieri de producerea accidentului.

 

La Comisia de Disciplină

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Gorj a declanşat deja o anchetă şi este de aşteptat ca subofiţerul să îşi dea demisia. IPJ va comunica în zilele următoare măsurile care vor fi luate împotriva lui Sabin Vieru, chemat să răspundă în faţa Comisiei de Disciplină.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS