3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalUn copil a căzut în cap din troleibuz

Un copil a căzut în cap din troleibuz

Un elev din Târgu Jiu a fost la un pas de a-şi pierde viaţa, strivit sub roţile unui troleibuz. Băiatul a căzut în cap din troleu, în timp ce încerca să se strecoare printre călătorii care se îmbulzeau pe scări.

Un elev de 14 ani a fost la un pas de a-şi pierde viaţa, după ce a căzut în cap dintr-un troleibuz ce se pusese în mişcare. Incidentul s-a petrecut ieri într-o staţie din Cartierul Vădeni, în zona podului de la Turcineşti. Filip V. a ajuns la troleu, însă nu a mai apucat să urce, fiind prins între călătorii care se îmbulzeau pe scări. Îngrijorat că ar fi putut să piardă troleibuzul, minorul s-a dezechilibrat şi a căzut în cap, fiind la un pas de a fi strivit sub roţile vehiculului ce se pusese în mişcare. Călătorii i-au cerut şoferului de pe troleibuz să oprească şi au coborât să îi acorde primul ajutor băiatului care leşinase. Unul dintre pasageri a sunat la Serviciul de Ambulanţă, însă o salvare a sosit la faţa locului abia după ce un poliţist a solicitat acest lucru.

 

Al doilea caz în ultimii ani

 

După ce i-a fost acordat primul ajutor, copilul şi-a revenit, însă era extrem de speriat, fiind în stare de şoc. „Mă urcasem în troleu să ajung acasă. Era foarte aglomerat şi am apucat să urc pe scări. Am căzut atunci când troleul plecase. Era în mişcare şi am căzut cu capul pe bordură, cred. Nu mai ştiu exact, că am leşinat“, a povestit minorul.

Martorii la incident au fost şi ei şocaţi. „Am văzut cum a căzut. E norocos, pentru că putea fi mort dacă îl prindea cu roţile. E nenorocire cu troleibuzele acestea. Nu dau doi bani pe viaţa oamenilor. Troleibuzul a mers cu uşile deschise şi cu oamenii pe scară“, a declarat un martor.

Minorul a fost dus la spital pentru investigaţii, în timp ce Poliţia Rutieră efectuează cercetări cu privire la împrejurările în care s-a produs incidentul. Este cel de-al doilea caz de acest fel în ultimii ani. În urmă cu aproximativ patru ani, în staţia de la Parcul Central din Târgu Jiu, un bătrân şi-a găsit sfârşitul sub roţile troleibuzului ce tocmai plecase.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU