29.6 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalTânăr salvat de jandarmii montani

Tânăr salvat de jandarmii montani

Un craiovean a fost salvat de jandarmii montani, după ce a rămas blocat cu maşina în zona Obârşia Lotrului. Cristian Gabriel Preoteasa, de 25 de ani, din Craiova, judeţul Dolj, a apelat Serviciul 112, anunţând că a rămas cu o autoutilitară în zona Obârşia Lotrului. Dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Vâlcea a transmis informaţia jandarmilor din Postul Montan Voineasa, iar aceştia s-au deplasat de urgenţă la locul indicat. La aproximativ un kilometru de Obârşia Lotrului, pe drumul ce duce către Petroşani, l-au găsit pe Cristian Gabriel Preoteasa. Autoutilitara nu era echipată corespunzător pentru sezonul de iarnă şi era imobilizată pe marginea drumului, carosabilul fiind acoperit cu zăpadă. Bărbatul le-a spus jandarmilor că venea de la Râmnicu Vâlcea şi dorea să ajungă la Haţeg, neştiind că drumul este acoperit cu zăpadă şi este închis iarna.

„Jandarmii i-au cerut conducătorului autoutilitarei să folosească drumurile pe care se poate circula în condiţii de siguranţă şi l-au avertizat cu privire la respectarea indicatoarelor amplasate pe căile rutiere“, a declarat colonelul Ion Idu, şeful IJJ Vâlcea.

Jandarmii Postului Montan Voineasa cer tuturor conducătorilor auto să evite deplasarea către Petroşani pe această cale de comunicaţie deoarece există pericolul producerii de evenimente nedorite.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU