27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024

Carambol pe DE 70

Un grav accident de circulaţie a avut loc în noaptea de miercuri spre joi în Mehedinţi, în apropiere de municipiul Orşova. Un autoturism Dacia Logan s-a dat de mai multe ori peste cap, a fost lovit de un tir, după care a luat foc.

Şoferul Loganului a rămas prins între fiarele contorsionate ale maşinii şi risca să ardă de viu. A fost nevoie de intervenţia Serviciului de descarcerare pentru
a-l scoate, dar şi de o autoutilitară de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Drobeta“ pentru a stinge maşina care ardea.

În accidentul care a avut loc pe Drumul European 70 au mai fost implicate alte două maşini. Din cauza vitezei, un tir înmatriculat în Mehedinţi a fost cât pe ce să treacă peste o Dacie Papuc în care se aflau doi tineri, care au ajuns şi ei la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin

„Accidentul de pe DE 70
s-a produs din cauza vitezei foarte mari cu care circula şoferul Daciei Logan. Acesta s-a răsturnat de mai multe ori, fapt ce a dus la tamponarea mai multor maşini“, a spus subinspectorul IPJ Mehedinţi, Cătălin Chiriac.

Martorii accidentului au spus că aşa ceva au văzut doar în filme.

„Nu am crezut că o să văd vreodată cum se rostogoleşte o maşină de mai multe ori în aer. Omul ăla a avut mare noroc că nu a murit, dar sigur avea viteză foarte mare“, a spus Ionuţ Popescu, unul dintre martori.

Din cauza accidentului, circulaţia rutieră în zonă a fost întreruptă mai bine de o oră, timp în care coloanele de maşini s-au întins pe mai mulţi kilometri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU