16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalBărbat spulberat de tren

Bărbat spulberat de tren

Un fost mecanic de locomotivă din Cornişi – Găneasa a sfârşit tragic, după ce un tren rapid l-a spulberat la ieşirea din staţia CF din localitate.

 

 

OLT. Marin Ciuchete, de 60 de ani, intenţiona să traverseze calea ferată, dar nu s-a asigurat şi a fost lovit de trenul rapid 807, care circula pe ruta Craiova – Sibiu. Bărbatul a fost zdrobit sub roţile trenului şi a fost târât aproape 20 de metri pe calea ferată.

Potrivit surselor oficiale, mecanicul trenului rapid a declarat la poliţie că ar fi fost vorba de o sinucidere, însă rudele bărbatului nici nu vor să audă de aşa ceva. Acestea spun că Marin Ciuchete era un om prea cuminte ca să facă aşa ceva şi nu ar fi avut motive să-şi pună capăt zilelor.

 

„A fost mecanic de locomotivă o viaţă…“

 

Familia bărbatului, dar şi vecinii acestuia sunt îngroziţi de cele întâmplate. Rudele mărturisesc că nu le vine să creadă că după o viaţă în care Marin a lucrat ca mecanic de locomotivă, fără să aibă parte de vreun eveniment nefericit, la pensie şi-a găsit sfârşitul sub roţile trenului. „A fost mecanic de locomotivă o viaţă. În 35 de ani de muncă nu i s-a întâmplat nimic rău. Nu poate fi vorba despre sinucidere pentru că nu avea el motive să facă aşa ceva. Nu era bolnav, n-avea de ce să se omoare. Cel mai probabil a alunecat şi a căzut în faţa trenului. Avea în picioare nişte cizme de cauciuc mari de el şi, probabil, a alunecat şi a căzut pe linii. Plecase pe câmp după araci pentru vie“, au spus cu durere fiica şi ginerele lui Marin.

Nici vecinilor nu le vine să creadă nenorocirea care a lovit familia Ciuchete. „Avea o familie frumoasă. El locuia cu soţia, cu Leana, iar cei doi copii stau la casele lor. Au fost oameni serioşi. Amândoi au lucrat la CFR, aveau pensii. Marin, chiar dacă era pensionar, nu îi venea să stea degeaba“, îşi amintesc vecinii.

La faţa locului s-a deplasat imediat un echipaj de poliţie pentru cercetări. Oamenii legii cred că accidentul s-a produs pentru că victima nu s-a asigurat la traversarea căii ferate. Cadavrul bărbatului a fost dus la morga Spitalului Judeţean pentru efectuarea necropsiei.

Marin Ciuchete a lăsat în urma sa o soţie şi doi copii cu inimile zdrobite de durere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU