12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocal30 de sfaturi pentru a avea o relaţie perfectă

30 de sfaturi pentru a avea o relaţie perfectă

Sunt momente în relaţia ta în care simţi că şi-a făcut loc rutina. Aştepţi ca totul să vină din partea celuilalt, deşi tu nu îi spui ce simţi şi ce ţi-ai dori. Ghidul ce urmează este o listă cu cele mai bune 30 de sfaturi pe care trebuie să le aplici, dacă vrei să ai o relaţie perfectă cu bărbatul/femeia visurilor tale. Este o listă care trebuie respectată în aceeaşi măsură de ambii parteneri.

 

1. Priviţi răsăritul împreună – fie că sunteţi la mare sau pe balcon, răsăritul se vede la fel de frumos atunci când ai lângă tine omul iubit.

2. Trimite-i mesaje scurte – cuvintele sunt mult mai încărcate emoţional atunci când sunt citite. Mesajele scurte în care îi spui cât de mult îl/o iubeşti fac deliciul fiecărui cuplu.

3. Sărutul franţuzesc – buzele sunt făcute ca să fie sărutate. Surprinde-ţi iubitul/iubita cu un sărut franţuzesc şi reacţiile nu se vor lăsa aşteptate.

4. Prinde-l/o de mână atunci când nici nu se aşteaptă – gesturile simple sunt cele mai frumoase. Fie că sunteţi la o petrecere, la film sau în parc, prinde mâna iubitului/iubitei şi strânge-o cât poţi de tare. Aşa va şti că eşti acolo pentru el/ea.

5. Şopteşte-i lucruri frumoase – spune-i ce îţi place la el/ea sau că vrei să îl/o săruţi, atunci când sunteţi la un film sau la o ieşire cu prietenii; cu siguranţă ceilalţi vor fi invidioşi pe tandreţea dintre voi.

6. Gătiţi împreună – dacă nu aveţi chef să ieşiţi la restaurant, petreceţi vremea în bucătărie, gătind mâncarea voastră preferată. În felul acesta vă ajutaţi şi vă simţiţi amândoi utili.

7. Sărutaţi-vă în ploaie – dacă v-a prins ploaia la întoarcerea acasă, profită de ea şi sărutaţi-vă. Este romantic şi chiar un pic amuzant.

8. Îmbrăcaţi-vă unul pe celălalt – lasă-ţi iubitul/iubita să îţi aleagă cu ce te îmbraci la birou. Alege-i şi tu, la rândul tău, hainele care îţi plac cel mai mult.

9. Alintă-l/o – găseşte un nume care să i se potrivească numai lui.

10. Ţine-l/o în braţe când dormiţi – arată-i cât de mult îl/o iubeşti şi ţine-l/o strâns în braţe până adoarme.

11. Nu uita să îl/o surprinzi – tuturor ne plac surprizele, deşi nu recunoaştem întotdeauna. Un cadou mic ne face de obicei să ne simţim preţuiţi.

12. Găseşte un loc numai al vostru, unde să număraţi stele – îţi place să priveşti cerul înstelat. Arată-i şi iubitului/iubitei cât de relaxant este să numeri stele.

13. Sărută-l/o de fiecare dată când ai ocazia – nu trebuie să te gândeşti prea mult înainte. Nu scrie niciunde că bărbaţii sau femeile trebuie să facă primul pas. Îţi doreşti, sărută-l/o, nu contează unde şi cine vă vede.

14. Lipsiţi-vă o vreme de lenjeria intimă. Astfel de surprize pot aduce altă savoare relaţiei.

15. Şopteşte-i că îl/o iubeşti atunci când sunteţi în sala de cinema – alege un film romantic şi mergeţi împreună.

16. Scrie-i bileţele şi strecoară-i-le în buzunar – învaţă să îi spui şi altfel „Te iubesc“. Va fi plăcut surprins/ă când va găsi în buzunar un bileţel de amor.

17. Când sunteţi în public trimite-i un mesaj în care să îi spui cât de mult îl/o iubeşti – sunteţi invitaţi la o petrecere şi se întâmplă ca la un moment dat să nu fiţi în aceeaşi încăpere. Trimite-i un mesaj şi spune-i că îţi este dor.

18. Cântă-i melodia preferată – fredonează-i melodia preferată, care poate fi chiar melodia voastră.

19. Citeşte-i un pasaj dintr-o carte care ţi-a plăcut cel mai mult – seara, înainte de culcare, citeşte-i în şoaptă un fragment dintr-o carte care ţi-a plăcut cel mai mult.

20. Scrie „Te iubesc“ pe un post-it şi lipeşte-l pe oglinda de la baie – nu ai apucat să îi spui că îl iubeşti şi trebuie să pleci înaintea lui. În cazul femeilor: nu ai post-it, merge şi cu ruj!

21. Fă-ţi timp în cursul zilei şi trimite-i un mesaj – chiar dacă eşti prins/ă în muncă, găseşte un moment de respiro şi trimite-i un mesaj scurt în care să îi spui că îţi este dor. Nu uita de alint!

22. Cumpăraţi-vă biciclete şi mergeţi în excursie – renunţaţi pentru o zi la maşină şi plecaţi într-o excursie cu bicicleta. Nu uitaţi să faceţi popasuri cât mai dese – pauze de sărutat!

23. Împărtăşiţi-vă gândurile şi dorinţele cele mai ascunse – spune-i ce îţi place, spune-i ce vrei de la el/ea şi spune-i că îl/o doreşti.

24. Nu spune niciodată lucruri care ştii că îl/o fac gelos/geloasă – chiar dacă uneori fac bine la orgoliu, evită să spui lucruri pe care mai târziu ai să le regreţi.

25. Învaţă să spui „Iartă-mă“ – ai greşit, dar nu vrei să recunoşti. Lasă orgoliul la o parte şi învaţă să spui „Iartă-mă“. Împăcările sunt cele mai dulci momente!

26. Scrie o scrisoare despre cum v-aţi cunoscut şi trimite-i-o – nu trebuie să fie o ocazie specială să faci asta. Pentru voi fiecare zi trebuie să fie specială. Scrie o scrisoare despre cum v-aţi cunoscut în care să îi mărturiseşti cum te-ai simţit la prima întâlnire; va fi surprins/ă să afle lucruri noi!

27. Învaţă să spui „Te iubesc“ în mai multe limbi – trimite-i un mesaj şi lasă-l/las-o să descopere singur/ă ce înseamnă!

28. Gândeşte-te la alte 28 de lucruri pe care aţi putea să le faceţi împreună – ultimul, dar nu cel din urmă sfat.

29. Gândeşte-te la alte 28 de lucruri pe care le poţi face pentru iubitul/iubita ta.

30. Citiţi sfaturile împreună. Bifaţi câte din cele de mai sus aţi făcut unul pentru celălalt şi cât de multe au rămas.

www.eva.ro

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS