17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalFără portrete-robot în cazul jafului din Hunedoara

Fără portrete-robot în cazul jafului din Hunedoara

Poliţiştii şi procurorii care anchetează cazul femeii împuşcate în cap într-o casă de amanet din Hunedoara nu au reuşit să întocmească portretele-robot ale celor doi infractori. Oamenii legii spun că acest lucru nu a fost posibil deoarece în momentul jafului cei doi aveau glugile trase pe cap, iar camerele de supraveghere nu le-au surprins trăsăturile feţei. Anchetatorii ştiu deocamdată că în încăpere au fost două persoane, un bărbat şi o femeie cărora le cunosc doar înălţimea, dar acest lucru este irelevant. „Portrete-robot nu avem. În înregistrările surprinse de camera de supraveghere, cei doi au glugile hanoracelor trase pe ochi“, a declarat procurorul de caz, Dorel Herban.

Din acest motiv, ancheta înaintează greu, chiar dacă există un cerc de suspecţi şi au fost audiate zeci de persoane care ar fi putut oferi indicii în cazul jafului.

Femeia care lucra în casa de amanet a fost împuşcată în cap şi este internată la o clinică specializată din Bucureşti. Anchetatorii au descoperit că s-a tras cu două pistoale şi au fost furate 12 kilograme de aur.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU