10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalArestat în dosarul fetei tranşate din Petroşani

Arestat în dosarul fetei tranşate din Petroşani

Aurel Enea, principalul suspect în cazul tinerei de 17 ani tranşate, al cărei trup a fost găsit în Mureş, a fost arestat joi seară la Deva. Bărbatul de 38 de ani, cu dublă cetăţenie, a fost prins de poliţişti în staţia CFR din Deva, de unde intenţiona să plece la Lugoj. Poliţiştii şi procurorii cred că acesta este principalul suspect, motiv pentru care a fost din nou dus sub escortă în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Alba.

În aceeaşi zi în care a şi fost prins, Curtea de Apel Alba Iulia a admis recursul formulat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba privind propunerea de arestare preventivă a lui Aurel Enea.

Cosmin Muntean, consilier informaţii publice din cadrul Curţii de Apel Alba Iulia, a declarat că „pe numele inculpatului a fost emis un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile, începând din momentul identificării acestuia“.

Aurel Enea dispăruse de la domiciliul din Petroşani al fratelui său încă de la sfârşitul săptămânii trecute, când a fost ridicat de poliţişti şi audiat la Alba.

Crima pentru care este principalul suspect a avut loc în urmă cu două săptămâni în judeţul Alba, părţi din trupul tinerei de 17 ani fiind găsite în localitatea Drâmbar, în apele râului Mureş.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII