22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCutremur în PNL Dolj

Cutremur în PNL Dolj

Şase membri ai PNL Dolj şi-au dat ieri demisia din Biroul Judeţean al partidului, ca urmare a rezultatului slab, sub media pe ţară, obţinut de filiala judeţeană la alegerile europarlamentare. Este vorba despre Dan Mogoş, Cosmin Enea, Veronel Coloneanu, Cristina Calangiu, Marius Toma şi Isidor Răducea. Dan Mogoş a declarat că a făcut acest gest pentru a-i determina şi pe alţi colegi să facă la fel.
„Este o demisie de onoare. Vrem o schimbare a echipei de conducere. Sunt nemulţumit de activitatea unor membri şi mă pun la dispoziţia colegilor mei. Doresc să mi se facă o evaluare a activităţii şi, dacă sunt de părere că mi-am făcut treaba, să fiu ales din nou în Biroul Judeţean“, a declarat Dan Mogoş. Şi Cristina Calangiu s-a declarat nemulţumită de activitatea unor colegi în campania pentru europarlamentare.
„Biroul Judeţean nu funcţionează. Demisia mea este un mesaj adresat tuturor membrilor PNL Dolj“, a spus Calangiu. Preşedintele PNL Dolj, Ovidiu Mario Oprea, a precizat că demisia celor şase nu este un gest de protest, ci o încercare de a schimba ceva.
„Admir foarte mult demersul lor. Vom avea alegeri, probabil în ianuarie, pentru Biroul Judeţean, care va fi mai mare şi mai puternic. Demisia lor va permite şi altora care au venit în filială după 2005 să intre în Biroul Judeţean, ceea ce până acum nu se putea din cauza statutului. S-ar putea să mai apară şi alte demisii“, a mai spus Oprea. Întrebat dacă el îşi va depune demisia, preşedintele PNL Dolj nu a spus nici da, nici nu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

19 COMENTARII