17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDirectorii de şcoli, instruiţi pe tema drogurilor

Directorii de şcoli, instruiţi pe tema drogurilor

VÂLCEA. În Sala de Festivităţi din cadrul Colegiului Naţional „Mircea cel Bătrân“ din Râmnicu Vâlcea a avut loc săptămâna trecută o întâlnire între comisarii Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog (CPECA) Vâlcea şi directorii educativi din zona de nord a judeţului, din cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Vâlcea.

Motivul acestei întâlniri a fost discutarea procedeele de instruire a profesorilor, a elevilor de către dascăli, cu privire la combaterea consumului de tutun şi droguri.

De asemenea, astăzi, de la ora 10.00, la Drăgăşani se va organiza aceeaşi întâlnire, dar cu directorii din zona de sud a judeţului.

„La aceasta acţiune vor fi instruiţi aproximativ 70 de dascăli. Reprezentanţii CPECA Vâlcea vor prezenta proiecte de combatere a consumului de droguri, efectele pe care le are consumul de tutun şi droguri, cum trebuie să se procedeze cu elevii şi părinţii pentru a se preveni consumul şi traficul de droguri, dar şi ce trebuie să ştie un părinte şi un elev despre droguri“, a declarat comisarul Constantin Durleci, şeful CPECA Vâlcea.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII