17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMagazine cuprinse de flăcări în Marlorex

Magazine cuprinse de flăcări în Marlorex

Patru standuri au fost distruse într-un incendiu izbucnit ieri dimineaţă, în jurul orei 4.30, în Complexul comercial Marlorex din Craiova. Din fericire, în momentul declanşării incendiului, toate magazinele din incinta complexului erau închise şi nu s-au înregistrat victime. Intervenţia pompierilor craioveni a fost îngreunată de faptul că în standuri erau depozitate materiale inflamabile. „La faţa locului s-au deplasat efective de la Secţia de Pompieri Craiova cu două autospeciale cu apă şi spumă, care au intervenit prompt şi au reuşit să limiteze extinderea incendiului. Intervenţia a fost dificilă din cauza produselor şi a materialelor inflamabile depozitate în magazinele cuprinse de flăcări“, a declarat Florin Cocoşilă, purtătorul de cuvânt al ISU Dolj.

Pompierii au stabilit că focul s-a aprins în magazinul societăţii WRC SRL Craiova, cauza fiind un arc electric produs de o priză. În incendiu au ars produse alimentare, materiale plastice, vopsele, diluanţi şi lumânări, pagubele fiind estimate la peste 75.000 de lei. Intervenţia pompierilor craioveani a salvat bunuri în valoare de 250.000 de lei.

Acesta este al doilea incendiu declanşat în ultimii ani în Centrul comercial Marlorex, după ce în februarie 2006, două standuri au fost mistuite de flăcări. Incendiul din februarie 2006 a produs daune de peste 30.000 de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS