24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalÎncepe împodobirea oraşului pentru sărbători

Începe împodobirea oraşului pentru sărbători

VÂLCEA. Reprezentanţii Primăriei Râmnicu Vâlcea anunţă că Direcţia Administrării Domeniului Public (DADP) a realizat în ultima perioadă mai multe lucrări de sezon, printre care se numără împodobirea oraşului pentru sărbătorile de iarnă în zona Ostroveni şi pe strada General Magheru Republicii. DADP a început şi lucrările de depozitare de material antiderapant în intersecţiile care pot crea probleme în caz de polei sau căderi de zăpadă, precum şi dezmembrarea instalaţiei de apă de la ştrandul Ostroveni, în vederea conservării pe timp de iarnă.

Se lucrează la asfaltări pe arterele Mihai Eminescu, Morilor şi Ferdinand şi la trotuarul din vecinătatea blocului C18 sau la amenajări cu piatră spartă pe strada Elena Doamna.

Alte activităţi ale DADP vizează reparaţii la pragurile limitatoare de viteză de pe străzile Republicii şi Armoniei, ca şi la cele de pe Calea lui Traian, extinderea iluminatului public la Cimitirul Sf. Ioan sau montarea de bănci pe Calea lui Traian Sud sau de coşuri de gunoi pe Calea lui Traian şi pe străzile Matei Basarab, Armoniei şi Republicii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS