7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDepăşire periculoasă pe DN 7

Depăşire periculoasă pe DN 7

VÂLCEA. Patru persoane au ajuns duminică seară la spital după ce maşina în care se aflau a fost implicată într-un grav accident de circulaţie, petrecut pe DN 7, în judeţul Vâlcea. Potrivit Serviciului Poliţiei Rutiere (SPR) Vâlcea, incidentul a avut loc la ora 19.45, când Petru D., de 32 de ani, din Sibiu, în timp ce conducea un Nissan, pe DN 7, în localitatea Câineni, s-a angajat în depăşirea unui autotir şi a intrat în coliziune frontală cu un camion cu semiremorcă Volvo, condus regulamentar de Constantin B., de 36 de ani, din comuna Lăzăreni, judeţul Bihor.

„În urma impactului celor două autovehicule, au fost răniţi grav şoferul şi încă trei persoane ce călătoreau alături de acesta: Simona C., de 33 de ani, Maria C., de 56 de ani, şi Ioan C., de 57 de ani, toţi din oraşul Avrig, judeţul Sibiu“, a precizat comisarul Marcel Sărdaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea. Cele patru victime au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sibiu, unde au rămas internaţi.

Circulaţia în zonă a fost restricţionată câteva ore, pentru degajarea carosabilului. Şoferii au fost testaţi cu etilotestul, rezultatul fiind negativ, şi le-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS