10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCirc de la înălţime

Circ de la înălţime

OLT. Un bărbat a făcut spectacol duminică seară la Slatina, după ce s-a urcat pe releul de la RCS, de unde a ameninţat că se aruncă. Supărat că jandarmii l-au amendat în urmă cu ceva timp, Cristian Bratu, de 32 de ani, cu domiciliul în Verguleasa, dar care locuieşte la Slatina, s-a gândit să se urce pe releu şi să anunţe că are de gând să se omoare dacă autorităţile nu îl ascultă şi nu îl ajută cumva.

Două maşini de pompieri, o ambulanţă şi poliţişti s-au deplasat la faţa locului. În timp ce poliţiştii şi pompierii îl rugau să coboare, bărbatul îşi spunea păsurile: „Sunt necăjit! Nu ştie nimeni câte probleme am. Am fost amendat de jandarmi, ştie cineva asta? Puteţi să mă mai amendaţi. Plătesc şi amenda dinainte, şi pe asta, dar să îmi rezolve cineva problemele. Nu vreau să mă dau jos“, striga Cristian.

Văzând că pe lângă releu s-au adunat numai poliţişti, pompieri, jurnalişti şi câţiva curioşi, bărbatul a spus că nu coboară până ce acolo nu îşi face apariţia şi cineva de la Primăria Slatina.

„Să vină aici cineva de la primărie!“, a cerut bărbatul de pe releu. După câteva minute de protest la înălţime, omul, care, după cum spun poliţiştii, se afla sub influenţa alcoolului, a coborât pentru a sta de vorbă cu oamenii legii. Ulterior, el a fost urcat în dubiţa poliţiei şi dus la sediu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS