10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalBătut cu bestialitate de un tânăr

Bătut cu bestialitate de un tânăr

OLT. Un bărbat din comuna Spineni a ajuns la spital cu capul spart, după ce a încasat o bătaie soră cu moartea de la un consătean. Totul s-a petrecut în urmă cu câteva seri, în comună. Victima, Constantin Precup, de 40 de ani, tocmai plecase de la un bar şi se îndrepta spre casă, pe un câmp, el a fost bătut de un tânăr de 18 ani, Constantin Trăncan, care, după cum spun victima şi poliţiştii, l-a lovit cu un corp contondent. Constantin a anunţat poliţia, fiind apoi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina.

Potrivit informaţiilor oferite de medici, după îngrijirile de specialitate ce i-au fost acordate la Urgenţe şi în urma investigaţiilor medicale, bărbatul a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral acut deschis cu plagă parietală prin agresiune.

Şeful Poliţiei Spineni, Ilie Popescu, a spus că atât victima, cât şi agresorul au mai făcut probleme în comună. Precup a fost sancţionat de poliţie pentru scandal în familie, iar Trăncan a fost cercetat pentru furt.

„Nu ştim sigur care este motivul conflictului. Cel pe care îl acuză Precup, Trăncan, nu recunoaşte nimic. Am înţeles că între ei este un conflict mai vechi. Nu ştiam de acest lucru. Nu am primit nici o astfel de sesizare. Ei au muncit la cineva, iar agresorul l-ar fi bătut pentru o sumă de bani. Asta mi-a spus victima înainte să fie preluată de medicii de pe ambulanţă. Deocamdată, facem cercetări“, a spus poliţistul din comună.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS