21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalBărbat decedat în accidentul de la Albota

Bărbat decedat în accidentul de la Albota

OLT. Trei bărbaţi au murit, iar o femeie a ajuns la spital în stare gravă, în urma unui accident de circulaţie produs marţi seară, în jurul orei 22.40, la Albota, în judeţul Argeş. Accidentul a fost provocat de unul dintre bărbaţii decedaţi, Constantin Calotă, din Slatina.
Deşi avea permisul de conducere reţinut, bărbatul s-a urcat la volan. În comuna Albota, din cauza neatenţiei, maşina condusă de Calotă, o Dacie 1307 cu numărul de înmatriculare OT-84-CIA, a pătruns pe contrasens şi s-a lovit frontal cu o Dacia Logan, cu numărul de înmatriculare AG-81-KTY, ce se deplasa regulamentar din sens opus şi era condus de Cristian Tudoroiu, din Piteşti. Loganul a fost proiectat într-un microbuz Ford Tranzit, care staţiona regulamentar într-o parcare laterală.
Două echipaje de Descarcerare de la Detaşamentul 1 de Pompieri Piteşti au intervenit pentru a-i scoate dintre fiarele contorsionate ale maşinii pe bărbatul din Slatina şi un tânăr de 20 de ani, a cărui identitate nu a fost încă stabilită, pasager pe locul din dreapta în Dacia 1307. Din cauza rănilor grave pe care le-au suferit, cei doi nu au avut şanse să rămână în viaţă, decedând la scurt timp după accident. Cristina Scarlat, din comuna Bascov, judeţul Argeş, a fost rănită grav, fiind transportată cu ambulanţa la Spitalul de Urgenţă Piteşti.
Potrivit buletinului de presă al IPJ Argeş, pe durata cercetărilor circulaţia a fost blocată aproximativ 50 de minute. Pe ambele sensuri de mers s-au format coloane de maşini de câţiva kilometri. Poliţia continuă cercetările, în vederea stabilirii cauzelor producerii accidentului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS