24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalAu apărut telefoanele lui Leo

Au apărut telefoanele lui Leo

Anchetatorii au reuşit să găsească trei dintre telefoanele pe care Leontin Bebu le avea asupra sa în ziua în care a fost omorât, cumpărătorii acestora indicându-l pe Lăzăroiu ca fiind vânzătorul.

Anchetatorii doljeni continuă să adune probe în cazul uciderii craioveanului Leontin Bebu, şoferul Direcţiei Judeţene de Tineret şi Sport Dolj. Cosmin Lăzăroiu, de 28 de ani, din Craiova, agent la Penitenciarul Pelendava, a fost reţinut de poliţiştii doljeni pe 25 octombrie, fiind considerat presupusul autor al uciderii lui Leontin. Poliţiştii doljeni au afirmat încă de atunci că probele în acest caz sunt suficiente pentru ca Lăzăroiu să fie acuzat de omor, însă cercetările au continuat. Până acum s-a stabilit că Lăzăroiu este singurul suspect din acest caz, probele şi declaraţiile martorilor neindicând participarea altor persoane la uciderea lui Leontin Bebu.

A vândut telefoanele victimei

În urma investigaţiilor, la începutul săptămânii, poliţiştii doljeni au reuşit să găsească trei dintre cele cinci telefoane mobile pe care le avea Leontin asupra sa pe 4 octombrie, în ziua în care a fost omorât. Cele trei telefoane au fost depistate în Rovinari, acestea fiind vândute la o casă de amanet, deţinută de trei persoane. Procurorii doljeni spun că se caută şi celelalte două telefoane, dar şi bijuteriile şi ceasul pe care Leo le purta când a fost omorât. „Telefoanele au fost depistate după ce s-a urmărit semnalul, iar unul dintre ele a fost predat chiar de un cumpărător, care a aflat despre acest caz din presă. Mai greu este cu bijuteriile, pentru că trebuie verificate foarte multe piste şi case de amanet“, a declarat Magda Bădescu, purtătoarea de cuvânt a Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

Cele trei persoane din Rovinari la care au ajuns telefoanele au fost audiate de anchetatori, acestea indicându-l pe Lăzăroiu drept tânărul care le-a vândut telefoanele mobile.

Lăzăroiu va fi trimis la Bucureşti

Conform procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj, la sfârşitul acestei săptămâni, Cosmin Lăzăroiu va fi transferat la Spitalul Penitenciar Jilava pentru expertiza psihiatrică.

Până acum, deşi a mai fost audiat de către procurorul care se ocupă de caz, Lăzăroiu nu a oferit detalii despre omor sau despre motivul acestuia. „Învinuitul va fi audiat din nou pentru a i se aduce la cunoştinţă că va fi transferat la Spitalul Penitenciar Jilava în baza unei ordonanţe emise de procuror pentru o expertiză psihiatrică“, a mai spus Magda Bădescu. Între timp, anchetatorii aşteaptă rezultatele de laborator ale probelor ridicate din garsoniera lui Lăzăroiu, dar şi din automobilul cu care se bănuieşte că a transportat părţile din trupul victimei în judeţul Caraş-Severin.

Omorât în garsonieră

Anchetatorii doljeni au stabilit că Leontin Bebu a fost omorât pe 4 octombrie, în garsoniera lui Lăzăroiu din cartierul Rovine. Victima a decedat după ce a fost lovită de mai multe ori în cap cu un corp dur. Între 5 şi 6 octombrie, cadavrul lui Leontin Bebu a fost tăiat în bucăţi cu cuţite şi pânze de bomfaier. Pe 6 şi 7 octombrie, autorul omorului a transportat bucăţile din corpul lui Leontin cu două maşini închiriate în judeţul Caraş-Severin, unde le-a ascuns sub două podeţe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

7 COMENTARII