10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalCercetări în derulare

Cercetări în derulare

La aproape două săptămâni de la scandalul dintre familiile Poenaru şi Miclescu, soldat cu şase răniţi, oamenii legii fac în continuare cercetări şi verificări.

Membrii familiei Poenaru au fost atacaţi duminică, 30 septembrie, în timp ce se deplasau pe strada Budai Deleanu, de membrii familiei Miclescu, în zona intersecţiei cu strada Drumul Jiului. S-au folosit pistoale, săbii şi bâte, bilanţul după încheierea „ostilităţilor“ fiind de şase răniţi. Lucian Poenaru, de 25 de ani, Alin Gabriel Poenaru, de 28 de ani, Ion Miclescu, de 36 de ani, Vasilică Ignat, de 25 de ani, Alin Zătreanu, de 29 de ani, şi Nicolae B., de 13 ani, au fost transportaţi la Spitalul de Urgenţă Craiova, pentru acordarea primelor îngrijiri medicale.

Lucian Poenaru a suferit o plagă taiată cu o sabie în regiunea occipitală, Ion Miclescu s-a ales cu un traumatism cranio-facial şi multiple plăgi tăiate, iar Vasilică Ignat, cu un traumatism cranio-cerebral acut mediu şi multiple plăgi tăiate pe antebraţul stâng. Minorul de 13 ani s-a ales cu buza superioară perforată prin împuşcare, iar Alin Zătreanu a suferit o rană la coapsa dreaptă.

Cercetările continuă

Până ieri, poliţiştii şi procurorii doljeni au comunicat doar că ancheta este în derulare în acest caz. „Ancheta în cazul altercaţiei din cartierul Faţa Luncii este în derulare. Cercetările sunt efectuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, iar rezultatele vor fi făcute publice după definitivarea anchetei“, a declarat subcomisar Maria Vasile, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj, pentru că, în urma examinării medico-legale, s-a stabilit că Gabriel Poenaru, rănit prin împuşcare în piept şi abdomen, necesită peste 30 de zile de îngrijiri medicale, iar rănile i-au pus viaţa în pericol. Nu a fost încă stabilit în ce măsură au fost implicate în incident cele 30 de persoane, ancheta fiind în derulare.

Starea de sănătatea a lui Gabriel Poenaru este bună, acesta fiind supus mai multor intervenţii chirurgicale pentru extragerea unui fragment metalic din plămân. „Medicii au reuşit să scoată acea alică din plămânul pacientului, acesta urmând să fie externat în câteva zile“, a declarat dr. Bogdan Fănuţă, directorul medical al Spitalului de Urgenţă Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU