11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalBunicul fetiţelor ucise de tren - vinovat

Bunicul fetiţelor ucise de tren – vinovat

OLT. Bunicul fetiţelor care au murit în cumplitul accident petrecut luni dimineaţă, la trecerea de cale ferată de la Strejeşti, se consideră vinovat de cele întâmplate. Marin Tănase spune că în dimineaţa cu pricina a fost ceaţă şi nu se vedea mai nimic, dar că trebuia să se asigure înainte de a trece calea ferată.

În timp ce îşi ducea nepoatele la şcoală cu maşina, bărbatul nu s-a asigurat la trecerea de cale ferată. Autoturismul în care se aflau cei trei a fost spulberat de un tren rapid care circula pe direcţia Piatra-Olt – Sibiu.

În urma impactului, nepoatele sale, Andreea Denisa şi Ileana Felicia, au murit pe loc. Bunicul lor a scăpat cu viaţă şi, deşi a ajuns la spital în stare gravă, acum şi-a revenit, se simte bine şi este în afara oricărui pericol.

Marin Tănase a povestit, ieri- dimineaţă, clipele dinaintea impactului cu trenul.

„M-am uitat de tren, dar nu am văzut nimic şi am încercat să trec peste calea ferată. Când am ajuns pe linii, am observat că un tren se apropie, iar când să dau înapoi, s-a oprit motorul maşinii. Ne-am pomenit cu trenul peste noi. Trebuia să mă asigur mai bine. Dar, culmea, acolo erau şi nişte oameni şi nu mi-au spus că vine trenul, că nu mai treceam“, a povestit cu groază bunicul fetiţelor.

Omul e conştient de faptul că este vinovat de producerea accidentului, dar nu ştie ce s-a întâmplat cu nepoatele sale după accident. „Mi-a spus cineva că fetele ar fi murit. Nu ştiu dacă a vorbit serios sau nu, nu ştiu ce să mai cred“, a spus bărbatul.

Marin Tănase este cercetat pentru ucidere din culpă şi riscă mulţi ani de închisoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU