Sex cu năbădăi în biroul primarului din BâlteniO localnică din comuna Bâlteni a avut luni parte de surpriza vieţii sale, după cum mărturiseşte: a mers la primărie cu treburi şi a nimerit în timpul unei partide de sex, care se desfăşura chiar în biroul primarului Vasile Vlăduleanu.

Marilena Miculescu, o fostă profesoară de biologie, acum pensionară, a mers luni, în jurul orei 13.00, la Primăria Bâlteni pentru a-şi rezolva nişte probleme. Femeia nu mai fusese la primărie de câţiva ani, după cum susţine. „Am mers la primărie să depun o cerere pentru tăierea unor crengi ale unui copac din faţa porţii mele. Cei de jos din primărie mi-au spus să merg sus, la birourile de la registratură. Am avut ghinionul să fiu martoră fără voie la o scenă care m-a dezgustat. Am luat-o pe scări şi m-am hotărât să merg direct la primar, să discut problema mea cu el. Am bătut la uşa unde ştiam că este biroul primarului şi nu a răspuns nimeni. Am zis că poate este prea concentrat şi nu aude, aşa că am intrat. Am văzut o siluetă feminină, o tipă înaltă, cu corp frumos, care făcea sex cu un tip care stătea pe ceva, pe un recamier, fotoliu, ceva. Era semiobscur, pentru că erau jaluzelele trase, aveau condiţii pentru aşa ceva. Nu am văzut faţa lui, nici faţa ei. Dacă aş vedea-o goală, aş recunoaşte-o. Am văzut clar că era goală complet, amândoi erau goi“, a povestit femeia, siderată de cele ce văzuse cu o zi înainte.

 

Poziţie nefirească în biroul edilului

 

După o viaţă liniştită şi 37 de ani de muncă, Marilena Miculescu s-a intimidat în faţa scenei din biroul edilului. Dezgustată, femeia se întreabă ce este incitant în a face sex la birou: „Puteau să-şi ia o cameră la hotel, m-am intimidat şi am ieşit. Puteam să-i întreb ce fac acolo. Am închis uşa şi m-am dus la secretariat, şi le-am spus fetelor de acolo: ce se întâmplă în primărie, ce este atâta dezmăţ? Erau într-o poziţie nefirească, el era înfundat în ea, ea era cu părul mai închis la culoare. Era goală, făceau sex exact ca la televiziune, ca la «Emanuelle», aşa erau. O fi fost vreo probă de concurs, ceva, că sunt posturi scoase la concurs. Nu ştiu. Dar era ora 13.00 şi eu zic că sunt răspunzători mai mulţi factori, cum se poate întâmpla aşa ceva în primărie. M-a dezgustat scena, m-a scârbit. Este vorba de prestigiul primăriei. Nu se poate aşa ceva! Oricare angajat al primăriei ar fi fost mă dezamăgeşte, aşa ceva nu ar trebui să se întâmple în primărie. Mai ales când există atâtea hoteluri şi au condiţii şi acasă, dar probabil este mai incitant la birou“, a afirmat femeia. Există destule voci în comună care susţin că Vasile Vlăduleanu, primar PD, aflat la primul mandat, este un „crai“. „Am mai auzit eu că îşi aduce femeile, amantele la primărie, la birou. Este ştiut că este crai mare primarul nostru. Nici rău nu arată, nici bătrân nu este“, a spus o localnică.

 

Birou cu două uşi

 


Biroul primarului Vasile Vlăduleanu are două uşi, lucru recunoscut şi de angajaţii primăriei. Femeia a avut ghinionul să intre pe cea din spate. „Toată lumea vorbeşte că este mare gagicar. Femeia, după ce a văzut scena din birou, a venit la noi jos – eram în faţa primăriei – şi ne-a povestit că l-a văzut pe primar făcând sex în biroul său. Era supărată rău femeia, a fost şi ea un cadru didactic“, a declarat unul dintre consilierii locali.

 

Primarul se bâlbâie şi acuză

 

Contactat telefonic de reprezentanţii unui post de radio local, Vasile Vlăduleanu a declarat că toată povestea este o înscenare politică. Nu a recunoscut nimic, însă a spus că profesoara are probleme medicale.

„Presa a aflat de poveste din discuţiile cu doi profesori senili, care sunt la pensie. Sunt la a doua căsătorie, am o femeie superfrumoasă şi sunt familist. Sunt cel mai răsfăţat şi cel mai elegant. În cel mai rău caz, la 46 de ani pe care îi am, eu nu fac sex, ci dragoste, dar doar în locuri în care mă simt bine în momentul în care fac dragoste. Sexul în birou este jenant, cu secretara la uşă. Această femeie care a făcut aceste afirmaţii a spus că a văzut o femeie şi un bărbat. De ce nu a spus această doamnă că l-a văzut pe primar? Ieri la ora 11.00 am avut o ultimă discuţie cu un angajat şi apoi am plecat la cariera Roşia pentru că aveam treabă cu iluminatul public din comună. Această femeie este de ani de zile la pensie, a fost o profesoară superbună, dar după ce a urcat scările poate să fi văzut orice. Şi mie mi se întâmplă uneori să mi se înceţoşeze privirea din cauza urcatului. Sunt două uşi, dar una este blocată pentru că în dreptul ei este o sobă, nu a fost folosită. Dacă voia să intre în birou, trebuia să o facă pe uşa de la secretară, care este mereu deschisă. Acesta este un zvon politic, au încercat să mă atace politic, nu au reuşit, iar acum îmi atacă familia. Dar eu sunt un tip al dracului şi o să rezist“, a declarat Vasile Vlăduleanu.

La Primăria Bâlteni, scandalurile s-au ţinut lanţ de-a lungul anilor. Ilie Daniel, fost primar al acestei comune, a fost arestat şi condamnat pentru luare de mită.


Galerie foto


Autori

Comenteaza acum

40 Comentarii

 1. profu` de sex said:

  si ce bah, a uitat cum se face de a ramas asa socata? ce primaru` nu e om si el? ii pusese si el maner la bidinea unei gagici bune si casuna lumea pe el. huooo , puritanilor.

 2. unu said:

  ba da are imaginatie cam bogata profesoara. probabil de la filmele la care se uita, ca vad ca stie scene din “imanuiele”. si imi placu aia cu ” erau intr-o pozitie nefireasca”. pa ce coana te crezi arbitru craciunescu al partidelor de sex ??? macar fraza asta e criminala : “el era înfundat în ea, ea era cu părul mai închis la culoare”. exact ca in bancuri : Un vanator avea un caine, iar cainele n-avea nimic impotriva. Sau, erau trei cai: unu alb, unu negru si unul mai incolo… . saracu` om se infundase in ea. pai de unde stii mamaie, suflasi tu pe tzava omului si era infindata ?? hihihihi.

 3. rokky said:

  mah ma cracanai de ras cand citii ce scrise “unu” are dreptate, textul acesta e bun de banc : el era înfundat în ea, ea era cu părul mai închis la culoare.
  alooo, d-na Mihaela, cu ce scrisasi nene articolul, cu picioarele sau ti se infierbanta mintea si tie cand iti povesti hoashca scene din emanuelle( cu doi de L, bineinteles).

 4. De_Departe said:

  Dupa cum se descrie singur, se vede ce profil de tzepligar are asta ce-si exercita functia de primar pe socoteala prostanilor: ” Sunt la a doua căsătorie, am o femeie superfrumoasă şi sunt familist. Sunt cel mai răsfăţat şi cel mai elegant”
  D-aia merg asa de bine treburile in Romania,aveti numai d-astia,rasfatati si eleganti!
  Bleah!

 5. Angie said:

  ca in “Emanuelle”??? inseamna ca se uita la filme din alea,altfel nu ar stii ca pozitia era “exact” asa

 6. florin said:

  Nu fiti neciopliti! Lasati profesoara in pace. A descris ce a vazut cu cuvintele ei. Va dati seama ce dezmat e la primaria Bilteni si cum se preocupa administratia si cit il doare pe primar de problemele oamenilor din comuna. Iar asocierea ‘posturilor la concurs’ cu ‘proba de sex in primarie’ nu exclude speculatii si face discutabila ocuparea posturilor vacante la primaria Bilteni ‘pe competenta’ (un anume tip de competenta). Si mai are si tupeu sa se laude cu familismul lui desavirsit. Lipsa de decenta!

 7. Mos-Gerila said:

  Ce i-ati sarit toti in apararea primarului! mai, mai, mai…………..lac heilor! Nu cumva ati fost si voi pe-acolo? de ii tineti asa isonu’ sau ouale?
  Daca ati fi femei v-as intelege…dar barbati?….sunteti pe invers cred!

 8. vali said:

  Pai profesoara are experienta la compunere si la descrieri , ce sa-i faci …. DACA NU SE UITA LA EMANUELLE POATE CREDEA CA CEI DOI FACEAU GIMNASTICA SI NU SEX !

 9. tavy said:

  Numai in romania se poate intampla asa ceva!!!!!!!!! Cum este lovit un edil pe sub centura sau cum e prins cu mata-n sac……….~ESTE O INSCENARE POLITICA DOMNILOR……..~ ha-ha-ha Oare ei cred ca suntem atat de prosti???

 10. t_yo yoyo said:

  baba e nebuna ,dak ar fi asa nu ar fi bine,ar fi un lucru dezgustator,dar nu cred ca doi oameni fac sex intr-un birou si nu incuie usile.stiind ca sant in primarie puneau si dulapurile pe la usi ca vin toti nebunii acolo si nu stii cine da peste tine.IN TOATA POVESTEA ASTA NU E NIMIC ADEVARAT.ORI BABA E NEBUNA ,ORI GAZETA DE SUD NU MAI ARE CITITORI.

 11. florin said:

  Pentru Tavi: Da, ei cred ca suntem prosti! Si e normal sa creada atita timp cit cei ce i-au ales i-au ales dupa principiul ‘votam pentru o bere, votam pe cel mai schmecher, mai nesimtit, mai tupeist, etc, etc’. Deci la asa balteneni prosti, asa primar ‘familist convins’! Se merita unii pe altii!

 12. Deciball said:

  …dar ce se mai uita pensionara la Emanuelle. Poate pentru ca sufgera unele lipsurii, se uitase cu o noapte inainte la filme erotice si poate si-a imaginat vreo scena pe care o vazuse noaptea, dar a schimbat fundalul, in fond, si satul poate fi decor pentru turnarea filmelor erotice. Nu am inteles cum vine aia: ar putea sa ii recunoasca goi, dar nu si imbracati.

 13. chris said:

  deci foarte tare faza ma amuza DETALIILE PE CARE LE DADEA BABA s-o anunte cineva va rog ca a face sex/dragoste e ceva normal, uman deloc dezgustator. Bine nu in astfel de institutii, cred ca cei ce au scris articolul ar trebui sa isi verifice sursele nu sa arunce bombe. DACA AS FI EU CNA-UL (membru) as face o lege prin care sa nu las pe toti tampitii sa posteze aiureli neverificate in ziare. whoooo plagiatorilor si magarilor.

  Primarule daca ai facut asta in tp programului esti un magar.

  Daca cel e a scris a scris porcarii e un magar.

 14. roger said:

  dupa cum delireaza, mamae s-a visat intr-un film porno, cand s-a trezit ii curgeau balele…mai copii, baba e NF

 15. Florentin said:

  Greu de crezut ca primarul ar face sex in birou cu usa descuiata.

 16. tzoiu said:

  daca a facut -o cu usa deschisa, e cel putin cretin,da’ cred ca PREFESOARA a stat ceva timp din moment ce a dat atatea amanunte

 17. ANTI-dINAMO said:

  Pozitie nefireasca, deci pozitia era nefireasca domnu’ioanitzo-aia !!!!
  hahaha, ce ne-am mai ras !

 18. ioooo said:

  bai fratilor, pe ce lume traiti, adica pe primar sa-l scuzam ca e om, pai un om nu se comporta asa, un om face sex acasa sau la hotel cum zicea profesoara dar nu in primarie, mai degraba e ANIMAL(numai animalele fac sex pe unde le apuca). si cum spuneam: pe primar il scuzam ca face sex in primarie ca e “om”, pe profesoara nu o scuzam ca aminteste de “Emanuelle” (ca nu spune niciunde ca a vazut, poate o fi auzit undeva), ea nu e tot om, si chiar dc ar fi vazut, dc e mai in varsta s-a terminat nu se mai uita la filme deocheate, voi nu va uitati? (dc nu v-ati uita nu ati avea de unde sa stiti ce fel de film este nu?)

 19. baaaa said:

  ba iooooo, cam alambicat mesajul tau. da il pricepui pana la urma. greu dar il pricepui si asta nu din vina mea. adica pricepui ca tu faci sex doar programat , la tine acasa cu plapuma in cap conform unui program stabilit la inceputul lunii. ete ca unii oameni mai fac si dragoste neprogramat si pe unde apuca asta pt. ca se iubesc si li se pare mai frumos asa. nu cred ca il scuza nimeni pe primar pt. ca in primul rand nu stim daca este vinovat de ceva. mie mi se pare o aberatie acest articol si total neprofesional. daca este adevarat atunci are nota 10 din partea mea. inseamna ca stie sa isi traiasca viata la cote maxime. lumea se lua de d-na profesoara pt. ca pare un lup moralist. adica e foarte scarbitaaaaa dar are o imaginatie asa de bogataaaa cand povesteste.

 20. ginel said:

  Ioooo: nu ai dreptate. Ei nu au facut sex pe unde apuca, au facut la Primarie. Nimic nu e mai excitant sa faci sex in biroul primarului (care ar putea fi seful) cu usa deschisa, eventual si cu primarul, stiind ca poate veni contabila, sau secretara, sau chiar primarul. E ca si cum ai face sex pe linia ferata la 5 minute de Rapidul de Petrosani!

 21. ad1tzu said:

  ce dume are si baba in ea. . .cred ca mai de graba ar fi vrut si ea sa mai vada cum e sa faca sex.era doar invidioasa ca altele mai pot :P.si daca ce a vazut i birou era dezgustator de unde stia frate baba de “emanuele”.s-a satuarat de telenovele si acu e pasionata de filme “eroice”. . .

 22. laur sinistratu' said:

  eu cred ca profa aiureaza.auzi tu “ca in emmanuelle”.pai de unde stie asta cum e cum filmul ala?deci se uita si ea…si din cauza asta pune problema pozitie neobisnuite….comed y made in oltenia

 23. marikacv said:

  primarul este alesul cetatenilor respectivi,deci sa le satifaca doleantele lor.ee asta e una dintre ele!pai ce era bou baltzii s-o refuze pe fata?bravo primare! esti dat dracu’de prost ca n-ai inchis usa, acu’ ai pus-o original blend!

 24. andy said:

  draga cadru didactic,nu nai are voie omul sa iubeasca si el la repezeala??? daca tie ti a trecut vremea mai lasa si pe alti care mai pot.daca cumva ti s a facut pofta de ce ai vazut si nu ai cu ce i a si tu un castravete,o veioza,un picior de masa ceva si incearca si tu pozitia aceea din filme sa vezi daca-ti v a reusi.i a mai lasati omul in pace sa si faca munca din placere nu din obligati………… …………..

 25. Dl x said:

  Ihaaaaaaaaaa mama si ce sex salbatic o fi facut nebunul ala de primar ,de i-o fii facut pofta sii babii ca acum a-mi vin dracii si plec de acasa cine stie prin ce birou

 26. catalin82 said:

  E greu de crezut ca primarul facea sex in primarie in timpul programului, dar si afirmatiile primarului sunt cusute cu ata alba. Adica ” este o inscenare politica” suna prea cunoscut, este afirmatia clasica a politicianului roman prins cu pisica in sac.

 27. gabi said:

  Dezgustator tot ,primarului sa-i fie rusine!
  este pus acolo cu alte atributiuni ,sigur nu se vor lua masuri ca asa este la noi

 28. Mihai said:

  Citind comentariile, nu prea mai am decat un comentariu: ne vaietam cu totii ca treburile merg rau in tara la noi dar cand cineva expune niste nereguli, este pur si simplu ridiculizat. Concluzia? Suntem o tara de nemernici si dupa cate se vede ne meritam cu prisosinta soarta.
  Normal, in urma acestui articol, se trimitea o echipa de la politia municipala, se prelevau probe din biroul cu pricina si primarul suporta consecintele LEGII care LEGE este LEGE sa fie RESPECTATA tu-i mama ei de treaba.

 29. marie said:

  Voi nu vedeti ca primarilor din ziua de azi li se rupe de alegatori asa ca nici macar nu a verificat usa era sigur ca secretara nu va lasa pe nimeni sa intre cit despre profa poate a fabulat si ea putin dar nu trebuie sa o jigniti asa e si ea batrina .Cel in cauza aici este primarul pe el trebuie sa-l judecati nu pe profa si cel mai haios este raspunsul lui de aici vedeti ca i se rupe de ce cred oamenii despre el !!!!

 30. Marius U M F said:

  Interesant…insa nu trbuie sa uitam cu totii ca politicienii din romania sunt niste scarbosi!In legatura cu spusele doamnei profesoare…cred ca are dreptate!Oricum nu trebuia facut asemenea scandal pt. asa ceva…asta este un lucru minor fata de ce se intampla in Romania!Si fiti siguri ca masuri n-o sa se ia niciodata pt. asa ceva!Doar daca treci strada pe rosu,sau pe unde nu este semnalizata se ia amenzi usturatoare…pt asa ceva…nici vorba!Aaaa…si un mesaj pt. Dna Marilena Miculescu…”lasati =o mai usor cu filmele dupa ora 1 noaptea!Sunt pentru oameni in floarea varstei!!!

 31. Claudiu said:

  eu stau si ma intreb, cum a reusit baba sa ajunga in biroul primarului fara sa o intrebe secretara ce treaba are cu primarul … aha, deci … poate n-a întâlnit nici o secretara .. hmm .. secretara lipsa la usa – femeie neidentificata in birou … hmmm ce sa inteleg de aici?!!! 🙂

 32. gaby said:

  sa nu se mai creada k acest primar e usa de biserica,k se stiu multe despre el si chiar s-au si vazut.in loc sa se ocupe de problemele bietilor localnici , care au avut incredere in el,”DOMNUL PRIMAR”,isi cam face de cap prin primarie.Cred ca acea profesoara are dreptate.Sa se faca cercetari in acest caz,sa iasa la iveala adevarul .

 33. mars said:

  vai…..nu are nimeni numarul de telefon al blondei ????,,,,nu de alta dar sunt primar,,,,si nu se stie,,,,imi place sa se scrie despre mine,,,,,LOL

 34. NEAFOICICA said:

  Sigur baba a fost invidioasa pe fata de acolo si de asta face atata tantam.si-ar fi tras-o si ea.sa recunoasca…….

 35. Eu said:

  Lasa k pe Pasti de la Carbunesti l-a prins cu una tot in Primarie,dar in Sala de Consiliu.Si el ii zisese k pleaca la Cojani,la sinistrati in dimineata aia 😀

 36. PROSTU said:

  eu sunt prost ….ori am urcat prea mult la etajul cladirilor
  si am minte in ceata……
  acest primar se gaseste mereu in presa si pe posturile de televiziune din Tg-Jiu cu “realizari deosebite”
  ce aveti cu acest edil de frunce al gorjului
  este si el om ca orice marinar
  ….. doar si el este marinar…….

 37. PROSTU ` said:

  numai cine nu-l cunoaste nu crede….
  documenta ti-va
  eu va aduc mai multe detalii despre activitatea rasfatatului
  pe curand

 38. Meleaca kre t freaka said:

  bha da` invidioshi suntetzi pe om … are 46 de ani` … va e ciuda ca inca poate ?

  primaru` e shi el om`…. n`are nici`o vina … baba tre` bagata la pushcarie !!! ( cum a indraznit sa intre`n birou fara so pofteasca nimeni ? :))

Alte stiri

Sumarul ediției de miercuri, 5 septembrie 2007

Actualitate

» Craiovenii ar vrea ca romii să fie izolaţi la periferia oraşului
» Gorjul rămâne fără subprefect
» Agresorii de la Velvet şi IML, greu de găsit
» Aeroportul Internaţional Craiova, în ceaţă
» Tăriceanu, optimist că negocierile pentru privatizarea Daewoo se vor încheia cu succes
» Fonduri AJOFM Dolj, distribuite nelegal
» Cantităţile de precipitaţii au depăşit 120 litri/mp
» Daewoo stă pe 100 de milioane de euro
» Juriştii primăriei, gaură în buget
» Guvernul a simplificat procedurile de obţinere a cetăţeniei române
» România va primi 642.000 de euro din partea UEFA
» România a luat bronzul la Campionatele Mondiale de la Stuttgart

Local

» Băsescu şi PD, lideri în sondaje
» Lemne confiscate de jandarmi
» Au început înscrierile la postlicealele fără taxă
» Subvenţii pentru bovine, caprine şi ovine
» A decedat după ce a căzut din utilaj
» Probleme la Asociaţia nr. 3
» Producţia de grâu şi porumb, diminuată cu 35%
» Scurte ştiri
» Înscrierile în clasa I, pe ultima sută de metri
» Şcoala Obedeanu, pe cale de dispariţie
» Şcoli fără autorizaţii şi bani necheltuiţi

Sport

» Sevilla a impresionat şi la Atena
» Emil Săndoi este precaut
» Omelianciuk şi Mozolevski s-au accidentat
» Florin Marin, spionul lui Piţurcă
» Fără Mutu, Marica şi Petre
» Briliantul a amuţit San Siro
» Scurte ştiri
» Favoritele au debutat în forţă
» DWAR, pe mâna lui Constantin Tosum
» FC Drobeta merge mai departe
» Jaber, la FC Caracal
» Primăvara, la Işalniţa
» Costel se pregăteşte de Olimpiadă
» Pe mâna lui Korompai
» Sorin Cîrţu, îngrijorat de situaţia Ştiinţei

Bani & Afaceri

» Citroën C-Cactus, în căutarea simplităţii

Magazin

» Fereşte-te de radar!
» Întreruperi programate
» Agenda evenimentelor
» Umbrela care „spune“ dacă va ploua
» Bancul zilei
» Ia te uita!
» Horoscop
» Scurte ştiri
» Plasticul recucereşte lumea modei
» Mirosul parfumului care ne îmbracă

Opinii

» Raţionamentul unei moţiuni de cenzură încă nedepuse

Top