10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalA decedat după ce a căzut din utilaj

A decedat după ce a căzut din utilaj

VÂLCEA. Un argeşean şi-a găsit sfârşitul după ce a căzut dintr-un vehicul. Tragedia s-a petrecut luni seară, în jurul orei 19.30. Gheorghe P., de 33 de ani, cu domiciliul în comuna Măneciu, judeţul Prahova, în timp ce conducea un utilaj pe un drum public din comuna Roşiile, sat Păsărei, transporta în cupa vehiculului doi colegi, Ion F., din comuna Măzăceni, judeţul Argeş, şi Louis U., din Câmpulung.
„În timpul deplasării, lui Ion F., de 45 ani, i s-a făcut rău căzând din cupă şi decedând fără să fie lovit de vehicul sau utilaj. Drumul pe care s-a produs evenimentul era în zona de modernizare efectuată de firma la care lucrau cei doi bărbaţi, iar aceştia se întorceau, după terminarea serviciului, spre dormitoare“, a declarat comisarul Marcel Sărdaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea.
Cercetarea a fost efectuată de Poliţia Bălceşti, iar în timpul verificărilor a fost prezent şi un inginer din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Vâlcea. Victima a fost transportată la morga Spitalului Bălceşti şi, în funcţie de rezultatul autopsiei, se vor lua măsurile legale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS