17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAccident spectaculos la Coloneşti

Accident spectaculos la Coloneşti

OLT. Un bărbat a ajuns la spital, după ce tirul pe care îl conducea a intrat pe contrasens, a trecut prin parapetul drumului şi a rămas suspendat pe marginea unei văgăuni. Accidentul a avut loc miercuri noapte, în jurul orei  2.45, pe raza comunei Coloneşti. Tirul la volanul căruia se afla Tudor Vlad, de 51 de ani, din Medgidia, nu avea încărcătură şi se deplasa pe ruta Slatina – Piteşti. Într-o curbă la stânga, conducătorul auto a pierdut controlul volanului, tirul a pătruns pe contrasens, a smuls parapetul de protecţie de pe marginea drumului şi a rămas suspendat.
 În momentul incidentului, şoferul s-a lovit cu capul de parbriz, rănindu-se. El a fost transportat la Spitalul Judeţean, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Diagnosticat cu traumatism cranio-facial acut deschis, Tudor Vlad a rămas internat pentru supraveghere de specialitate. „Pacientul a sosit la Urgenţe în jurul orei 3.00. I-am acordat îngrijirile necesare, apoi a fost trimis la investigaţii. Starea sa nu este gravă“, a spus medicul Cornel Fulga.
Potrivit informaţiilor oferite de subcomisarul Cristinel Rădoi, circulaţia în zonă nu a fost oprită. A fost, în schimb, blocată o jumătate de bandă, unde a rămas oprită semiremorca tirului. Ieri-dimineaţă, camionul a fost ridicat şi transportat la firma de care aparţine.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS