17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalTânără aruncată din maşină de socru şi de soţ

Tânără aruncată din maşină de socru şi de soţ

Tatăl victimei susţine că bărbaţii au vrut să-i omoare fiica.

OLT. O tânără de 21 de ani, de etnie romă, din oraşul Drăgăneşti-Olt, a văzut moartea cu ochii după ce a fost aruncată dintr-o maşină aflată în mers. Totul s-a petrecut marţi după-amiază, între comunele Brebeni şi Coteana. Lucreţia Mihai se afla în maşină cu soţul său, Cristinel, şi tatăl acestuia, Fluture Goman. Din motive rămase încă neelucidate, cei doi bărbaţi au aruncat-o pe tânără din autoturismul în care se aflau, un jeep. În cădere, femeia a suferit răni serioase la mâini şi picioare şi a fost transportată la spital tot de cei doi. Medicul de gardă de la Urgenţe a spus că rănile suferite de pacientă nu-i pot pune viaţa în pericol. „Victima a fost diagnosticată cu escoriaţii multiple ale membrelor şi toracelor, contuzie toracică prin aruncare din maşină. Pacienta va rămâne internată pentru continuarea tratamentului şi supraveghere medicală de specialitate“, a spus purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean, Cornel Fulga.
George Mihai, tatăl Lucreţiei, a declarat imediat ce a ajuns la spital că ginerele său şi tatăl acestuia au încercat să o omoare pe tânără. „Au vrut să o omoare. Cuscrul meu, Fluture, a vrut să întreţină relaţii sexuale cu Lucreţia. Fata n-a vrut, iar el are necaz pe ea. I-a promis că o s-o omoare, iar ieri asta a încercat. Şi nevasta lu’ Fluture a vrut să îmi omoare fata. I-a băgat otravă pe gât, dar fata n-a vrut să o înghită. Sunt nişte nenorociţi. Fluture ăsta a  tăiat un om cu sabia. I-a luat pielea de pe cap“, a spus George Mihai.
Bărbatul l-a acuzat pe ginerele său de faptul că, în prezent, are permisul de conducere suspendat şi conduce ilegal.
După ce a povestit ce a avut pe suflet, tatăl Lucreţiei şi-a schimbat declaraţia cu privire la cele întâmplate. Omul a cerut ca reprezentanţii mass-media să nu facă public nefericitul eveniment: „Nu mai vrem să scrieţi nimic despre ce s-a întâmplat cu fata. Ne împăcăm noi. A sunat bulibaşa şi a zis să nu publicaţi absolut nimic“, a solicitat George Mihai.  
Potrivit informaţiilor oferite de poliţie, victima nu a depus plângere penală împotriva celor pe care îi acuză că au aruncat-o din maşină. Mai mult, femeia a făcut afirmaţii contradictorii cu privire la cele întâmplate. Ea a afirmat ba fapt, ar fi căzut de pe casă. Cât despre soţul Lucreţiei, poliţiştii spun că, într-adevăr, el are permisul de conducere reţinut, dar că în momentul tragediei la volan se afla şoferul acestuia, Costel M., care are permis de conducere şi care a dus-o pe victimă la spital. Poliţia continuă cercetările pentru a stabili cu exatitate cum s-au petrecut lucrurile şi cine este vinovatul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS