24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalPatru proiecte pentru Tineretului

Patru proiecte pentru Tineretului

Concursul de idei organizat de administraţia judeţeană pentru reamenajarea zonei stadionului „Tineretului“ într-un centru cultural şi de afaceri a adunat la start doar patru proiecte. Ieri, autorităţile au deschis ofertele depuse în cadrul concursului, urmând ca analiza efectivă a proiectelor să se facă pe 1 august de către o comisie de jurizare formată din 15 membri, dintre care cinci consilieri judeţeni.
Coordonatorul comisiei de jurizare, arhitectul-şef al judeţului, Dan Radu Pappa, a declarat că numele ofertanţilor nu vor fi cunoscute decât după ce membrii comisiei vor desemna un câştigător.
„Nu ştim ce firme sau ce arhitecţi au depus proiecte. Se procedează exact ca la bac, în sensul că fiecare ofertă are un cod de patru cifre care va fi dezvăluit după jurizare. Atunci vom şti ce firme au depus proiecte. Pe 1 august, la ora 11.00, începe jurizarea şi probabil că se va încheia într-o zi pentru că sunt doar patru proiecte depuse. În prezent noi verificăm doar eligibilitatea ofertelor“, a spus arhitectul Pappa.
De precizat că administraţia judeţeană a pus la bătaie trei premii de câte 10.000 de lei noi în cadrul concursului, ceea ce înseamnă că un singur proiect din cele patru va fi necâştigător.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU