10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalTopul consoartelor ideale

Topul consoartelor ideale


Site-ul www.askmen.com realizează anual, cu ajutorul vizitatorilor paginii de internet amintite, un top 99 al femeilor celebre, considerate cele mai seducătoare, dar nu numai din punct de vedere al sex-appeal-ului şi al frumuseţii. Vizitatorii sunt rugaţi să aprecieze vedetele din postura de posibile partenere de viaţă, urmărindu-se trăsături precum inteligenţa, umorul, carisma şi ambiţia. Iată primele zece poziţii ale ediţiei din 2007 a acestui top.

Site-ul www.askmen.com realizează anual, cu ajutorul vizitatorilor paginii de internet amintite, un top 99 al femeilor celebre, considerate cele mai seducătoare, dar nu numai din punct de vedere al sex-appeal-ului şi al frumuseţii. Vizitatorii sunt rugaţi să aprecieze vedetele din postura de posibile partenere de viaţă, urmărindu-se trăsături precum inteligenţa, umorul, carisma şi ambiţia. Iată primele zece poziţii ale ediţiei din 2007 a acestui top.

 

10. Elisha Cuthbert

Roluri mici în câteva filme („Old School“ – 2003 şi „Love Actually“ – 2003) au fost suficiente pentru ca Elisha Cuthbert să primească şi roluri mai importante în pelicule de succes precum „The Girl Next Door“ (2004) sau „House of Wax“ (2005). Dornică mereu să încerce lucruri noi, şi în acest an, frumoasa actriţă are programate apariţii în trei filme: un thriller, o comedie romantică şi o dramă în care va juca alături de Christian Slater şi William H. Macy.

 

9. Angelina Jolie

Pe lângă dorinţa de a înfia, alături de Brad Pitt, şi alţi copii din ţările sărace, Angelina se pregăteşte să recucerească ecranul cu apariţiile sale în „Beowulf“ şi „A Mighty Heart“. De asemenea, Angelina este pe lista candidaţilor pentru a regiza documentarul „A Moment in the World“.

 

8. Maria Menounos

Când Maria a renunţat la postul său de corespondent la „Entertainment Tonight“ pentru o carieră în actorie, mulţi fani au fost dezamăgiţi că nu se vor mai putea delecta cu imaginea ei în fiecare zi. Însă dezamăgirea nu a durat mult pentru că, pe lângă jurnalism, Maria s-a concentrat şi asupra ambiţiilor ei actoriceşti, reuşind să apară în câteva seriale de succes de peste ocean, dar şi în filme – ultima evoluţie fiind în „Fantastic Four“ alături de Jessica Alba. În continuare corespondent pentru NBC, dar şi actriţă, Maria Menounos este fericită că are ocazia să experimenteze cât mai multe lucruri.

 

7. Shakira

Shakira a fost deja nominalizată la un premiu Grammy pentru piesa sa „Hips Don’t Lie“. Tot în acest an, Shakira intenţionează să debuteze la Hollywood, în pelicula „Dare to Love Me“. În acest film, Shakira va interpreta rolul uneia dintre iubitele faimosului cântăreţ de tangouri Carlos Gardel.

 

6. Alessandra Ambrosio

Această bombă sexy braziliană a urcat constant pe podiumul de prezentare a colecţiilor semnate Victoria’s Secret. Momentul ei memorabil s-a petrecut în 2005, când a prezentat pentru casa de modă amintită un sutien şi o pereche de chiloţei realizate în întregime din bomboane.

 

5. Jessica Biel

Anul acesta, Jessica Biel urmăreşte să-şi consolideze imaginea de viitor mare nume de la Hollywood, chiar şi cu ajutorul câtorva staruri deja consacrate. Mai exact, apare în pelicula „Next“, alături de Nicolas Cage şi Julianne Moore, dar şi în comedia „I Now Pronounce You Chuck and Larry“, alături de Adam Sandler şi Kevin James.

 

4. Adriana Lima

Cunoscută drept „cea mai bună faţă a industriei“, Adriana Lima este alt „înger“ al casei Victoria’s Secret, alături de Heidi Klum, Gisele Bundchen şi Alessandra Ambrosio. Dar această frumuseţe braziliană nu este preocupată doar de modă. Ea va continua să ajute la extinderea unui orfelinat în oraşul său natal, Salvador. „Când ajut pe cineva, pierd 0,01 din ego-ul meu“, spune Lima.

 

3. Jessica Alba

Cariera frumoasei Jessica Alba este în plină ascensiune. Cu şapte pelicule – deja lansate în acest an sau care urmează să fie filmate (inclusiv continuări ale „Sin City“ şi „Fantastic Four“) – Jessica Alba poate fi catalogată drept una dintre cele mai ocupate actriţe din Cetatea Filmului.

 

2. Scarlett Johansson

Fanii lui Scarlett Johansson trebuie să se aştepte să vadă şi să audă mai multe despre preferata lor. Primul proiect major din acest an al actriţei – „The Nanny Diaries“ – a fost lansat în aprilie, dar Scarlett se pregăteşte intens şi pentru debutul ei în muzică. Primul ei album, „Scarlett Sings Tom Waits“, va fi lansat în acest an şi va conţine cover-uri ale pieselor lui Tom Waits.

 

1. Beyonce

Norocul din 2006 al lui Beyonce a continuat şi în acest an. Vedeta a reuşit să strângă nominalizari pentru câteva dintre cele mai prestigioase premii ale industriei, printre care o nominalizare la Globul de Aur, precum şi multe altele la Premiile Grammy.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS