10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Flirt pe plajă

Nimic nu pare mai simplu decât să vă „combinaţi“ la mare. Plaje pline de fete frumoase, de toate genurile şi pentru toate gusturile. Site-ul www.mencity.ro vă ajută să agăţaţi la plajă dacă nu sunteţi unul dintre acei bărbaţi în jurul cărora fetele frumoase roiesc precum albinele la miere graţie portofelului doldora de bani. În primul rând, trebuie să vă pregătiţi un pic înainte. Toată lumea e aproape dezbrăcată şi trebuie să aveţi grijă cum arătaţi.

 

– Bronzaţi-vă puţin înainte. Mergeţi la un ştrand în oraş şi lăsaţi soarele să vă „prindă“ puţin, ca să nu apăreţi pe plajă ca o bucată de brânză. Bronzul vă dă o alură mai dinamică, mai sportivă, chiar dacă n-aţi mai fost la sală de luni bune sau deloc.

– Legat de sală… n-are rost să vă epuizaţi mergând la sală câte şase ore pe zi cu o săptămână înainte să plecaţi la mare, pentru că nu vă veţi alege decât cu febră musculară. Dacă sunteţi mai plinuţ, încercaţi să slăbiţi două-trei kilograme. Dacă sunteţi mai slab, încercaţi să puneţi ceva pe dumneavoastră. Nu vă faceţi iluzii că veţi face pătrăţele de muşchi pe abdomen în doar câteva zile.

– Faceţi-vă o freză cool, ceva trăsnit, ceva ce v-aţi dorit de mult să încercaţi, cu condiţia să nu arătaţi ridicol. Fetele nu-şi caută logodnici la mare, ci tipi haioşi cu care să se distreze.

– Mergeţi în grup. Tipii singuri nu prea agaţă, pentru că fetele nu au încredere. În plus, când sunteţi singur e mai greu să abordaţi o tipă care a venit cu prietenele. Dacă aveţi o gaşcă de amici, aveţi mai multă credibilitate şi vă sporesc şansele de a agăţa.

– Dacă nu aveţi bani la discreţie, nu ţintiţi staţiunile fiţoase. Nu are rost să staţi într-un hotel scump şi să mâncaţi doar în cameră sau să vă număraţi berile la discotecă. Tipele care îşi petrec vara în astfel de staţiuni vă miros imediat că nu sunteţi ceea ce vreţi să păreţi şi vă vor ocoli. Fetele frumoase se găsesc şi în Vamă şi în Costineşti, şi au mai puţine pretenţii.

– Nu fiţi disperat. Dacă o tipă nu cedează, reorientaţi-vă, pentru că nu aveţi foarte mult timp. Sunt destule femei disponibile şi veţi reuşi să vă cuplaţi.

– Nu fiţi prea agresiv, dar nici timid. Nu vreţi să fiţi ca unul din tipii aceia care ies în discotecă frezaţi şi parfumaţi şi stau toată seara la masă pentru că n-au curaj să invite o fată la dans. Dacă nu ştiţi să dansaţi, nu e o problemă: luminile intermitente ale discotecilor fac orice ţopăială să pară break-dance. Şi e dovedit că până şi cei mai slabi dansatori se pot descurca onorabil, dacă nu se stresează din cauza asta.

– Uitaţi-vă bine la ce tipe invitaţi la dans în discotecă. Să fie neapărat turiste şi fără iubiţi culturişti după ele. Localnicele vin de obicei însoţite de băieţi „supăraţi“ şi adesea puşi pe scandal.

– Luaţi-vă prezervative de-acasă. În staţiuni nu găsiţi prea uşor farmacii non-stop şi ar fi păcat să pierdeţi o ocazie din cauză că n-aţi fost pregătit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS