15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalSubiecte tabu într-o relaţie

Subiecte tabu într-o relaţie

Imediat cum începeţi o relaţie, ba chiar înainte ca asta să fie o certitudine, sunteţi tentat să deschideţi anumite subiecte care ştiţi bine că niciodată n-au adus nimic bun. Poate e momentul să învăţaţi să vă abţineţi! Site-ul www.ele.ro vă fac cunoscute câteva dintre aceste subiecte şi motivele pentru care ele trebuie să rămână tabu.

 

Numărătoarea fostelor

Nici nu spuneţi câte au fost, nici nu întrebaţi. Poate dumneavoastră vi se pare un lucru de laudă că aţi avut o mulţime de femei, dar ea se gândeşte că, probabil, nu sunteţi bărbatul unei singure femei şi că nu va trece mult până o veţi înşela. Acum, că vă gândiţi la asta, nu prea vă mai vine să vă lăudaţi, nu-i aşa?

De asemenea, nu ar trebui să vă intereseze locurile pe unde ea s-a plimbat cu foştii sau cadourile pe care le-a primit şi oferit. E interzis să-i cereţi sau să-i arătaţi poze cu fostele/foştii parteneri. Chiar vreţi să vi-o imaginaţi în pat cu vreun tip?

 

Veniturile

Cel puţin pentru perioada de început a relaţiei, e mai bine să rămână o problemă personală câţi bani are fiecare. Nici unul dintre dumneavoastră nu îşi doreşte să aibă impresia că banii au fost un argument hotărâtor în demararea relaţiei. E interzis să vă plângeţi de probleme cu banii sau să-i daţi impresia că sunteţi genul de om care, oricât ar câştiga, tot nu are bani suficienţi. S-ar putea să-şi facă o părere greşită şi asta să compromită tot.

 

Oile negre ale familiei dumneavoastră

Vă stresează vărul din Canada care, în ciuda lipsei de abilităţi, a reuşit să plece cu o bursă de studii sau delegat de la serviciu? Discutaţi despre asta cu familia dumneavoastră, sau cu băieţii, dar nu deschideţi subiectul în faţa ei, dacă nu vreţi să vă creadă invidios. Vărul acela, la un moment dat, va avea nevoie de o favoare pe care nu i-o veţi putea refuza, că doar sunteţi rude, şi ea nu va înţelege nimic din atitudinea dumneavoastră. E interzis să vă criticaţi sora, mama sau prietenul cel mai bun. Până la urmă, de ce mai ţineţi legătura cu ei dacă au atâtea bube în cap?

 

Punctele slabe

Câteodată aveţi stări de leşin şi nu suportaţi să vedeţi sânge. Nu sunteţi nici foarte curajos şi uneori plângeţi la filmele siropoase. Vi se pare că n-o să ajungeţi niciodată pe poziţia profesională pe care vi-o doriţi. Dar de ce trebuie ea să ştie toate lucrurile astea? Gândiţi-vă cât de tare vă sperie pe dumneavoastră şi înmulţiţi cu cel puţin zece. Cam asta o să fie reacţia ei… E interzis să i le ziceţi pe toate o dată. Pentru că nu o să vă abţineţi şi o să îi spuneţi câteva din ele.

 

Adulterul

Dacă v-aţi cuplat cu partenera dumneavoastră înainte să vă luaţi adio de la fosta e deja destul de complicat. Ce-i poate garanta ei că nu veţi face încă o dată acelaşi lucru? O relaţie e de preferat să se sfârşească înainte ca alta să înceapă, astfel ca lucrurile să fie clare: relaţia s-a rupt pentru că nu mai mergea, nu pentru că a apărut cineva mai bun. Aşa că nu o întrebaţi şi nici nu insistaţi să îi povestiţi de câte ori şi cu cine v-aţi înşelat fostele partenere. O să se întrebe când va veni şi rândul ei…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS