16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalColţul gospodinei

Colţul gospodinei

Alungaţi mirosurile neplăcute din casă

Iată câteva trucuri pentru a scăpa de mirosurile neplăcute din casă.

Creaţi o lampă parfumată. O ambianţă plăcută este dată de o luminozitate adecvată, un decor şi un miros plăcut. Curăţaţi cu grijă abajurul unei veioze şi pulverizaţi pe material parfumul preferat. Atenţie! Pe toată durata operaţiunii de curăţare şi parfumare, lampa trebuie să fie scoasă din priză. Lăsaţi să se usuce câteva ore după ce aţi pulverizat parfumul. Lampa va răspândi mult timp parfumul, de fiecare dată când o veţi aprinde.

Mirosurile din dulap. Laptele este un dezodorizant eficient. Fierbeţi nişte lapte şi vărsaţi-l într-un bol pe care îl aşezaţi în dulap. Închideţi uşa dulapului şi lăsaţi laptele acolo pentru o noapte. Asta e tot! Până dimineaţă, mirosurile neplăcute vor dispărea ca prin farmec.

Îndepărtaţi mirosul de scrum de ţigară. Puneţi pe fundul scrumierei nisip umed peste care aţi presărat ierburi aromate. Acest amestec va absorbi mirosurile neplăcute pe măsură ce fumaţi, iar ierburile aromate vor degaja un parfum care va ascunde şi cele mai puternice mirosuri.

Parfumaţi camera în timp ce daţi cu aspiratorul. Vă enervează teribil să daţi cu aspiratorul, însă ce-ar fi dacă această activitate neplăcută ar fi însoţită de un parfum uşor? Atenţie! Este foarte important să nu aşteptaţi până ce aspiratorul dumneavoastră „nu mai trage“ pentru a-i goli sacul. Atunci când îi schimbaţi sacul, stropiţi filtrul cu esenţă parfumată. Astfel, în timp ce vă curăţaţi camera, vă veţi bucura de un miros plăcut. Puteţi aspira câteva frunze de mentă înainte să vă apucaţi de treabă. Camera se va umple de parfum proaspăt.

Mirosuri neplăcute în rucsac. Evitaţi mirosurile neplăcute din rucsacul dumneavoastră păstrând în el un mic săpun parfumat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS