14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalO autocisternă a făcut praf un Jeep

O autocisternă a făcut praf un Jeep

O autocisternă a fost implicată ieri, în jurul orei 10.00, în zona Combinatului Chimic Işalniţa într-un accident de circulaţie soldat cu două victime.
Potrivit poliţiştilor de la Rutieră, Constantin Neamţu, de 54 de ani, din Craiova, în timp ce conducea o autocisternă dinspre Craiova spre Filiaşi, pe DE 70, nu s-a asigurat la efectuarea unui viraj la stânga şi nu a acordat prioritate de trecere unui Jeep Grand Cherokee, condus din sens opus de Sandu Mărăcine, de 38 de ani, din Filiaşi pe care l-a lovit. În urma impactului a fost rănit uşor şoferul Jeepului.
Romică Popescu, de 56 de ani, din Craiova, pasager în autocisternă, a suferit mai multe leziuni, acesta căzând din cabina camionului în momentul impactului. Cele două victime au fost transportate la Spitalul Clinic de Urgenţă Craiova pentru acordarea îngrijirilor medicale. Pentru că în accident a fost implicată o autocisternă, la faţa locului s-a deplasat şi o autospecială a pompierilor craioveni.
„Avem unitatea în apropiere şi am ajuns imediat, însă nu a fost nevoie să intervenim, pentru că cisterna este goală şi nu a existat pericol de explozie. Am ajutat însă la scoaterea victimelor din maşini până la sosirea ambulanţelor“, a declarat plutonier-major Mihai Rada, şeful gărzii de intervenţii a Secţiei de Pompieri Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS