11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalIncendiu la Milcov

Incendiu la Milcov

OLT. O femeie din satul Ulmi, comuna Milcov – Olt, a fost la un pas de a-şi pierde casa în urma unui incendiu izbucnit în gospodărie. Totul s-a petrecut luni seară, în jurul orei 17.00. Un echipaj din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) s-a deplasat imediat la faţa locului pentru a stinge focul. Ajunşi la proprietatea Gheorghiţei C., pompierii au găsit arzând circa 500 kg furaje şi aproape un hectar de vegetaţie uscată. Salvatorii s-au chinuit mai bine de o oră să stingă focul. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, iar flăcările au fost stinse înainte ca ele să cuprindă şi casa proprietarei.
Din primele cercetări, pompierii au constatat că incendiul a izbucnit de la ţigară aprinsă aruncată la întâmplare sau nu pe furajele femeii, iar din cauza uscăciunii avansate flăcările s-au extins rapid.
Cristian Croitoru, purtătorul de cuvânt al ISU, îi atenţionează pe oameni că orice clipă de neatenţie sau nesăbuinţă în utilizarea surselor de foc poate duce la incendii devastatoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS