16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalSinucideri în lanţ

Sinucideri în lanţ

În numai 24 de ore, patru persoane din Mehedinţi şi-au pus capăt zilelor – trei prin spânzurare, iar una s-a aruncat în faţa trenului.
Primul suicid a avut loc în localitatea Şovarna, unde o tânără de 28 de ani s-a spânzurat cu un cablu de electricitate. La câteva ore, un bărbat din Hinova şi-a pus ştreangul de gât în spatele casei unde locuia fără să lase vreun indiciu cu privire la motivul pentru care a ales să se sinucidă.
Altă femeie, de 44 de ani, s-a spânzurat ieri după-amiază în apropiere de oraşul Baia de Aramă. Un tânăr de 30 de ani, din municipiul Orşova, a încercat să se omoare, tăindu-şi jugulara cu un cuţit de 30 de centimetri. El a fost transportat în comă de o echipă de medici la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin, dar cadrele medicale sunt rezervate în privinţa şanselor de supravieţuire ale acestuia.
Şirul sinuciderilor s-a terminat cu decesul unui bărbat de aproape 60 de ani, care s-a aruncat în faţa trenului, în jurul orei 16.30. Acesta a murit pe loc, iar poliţia nu a reuşit să-i stabilească identitatea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS