10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalPrimă pentru un poliţist cercetat de procurori

Primă pentru un poliţist cercetat de procurori

MEHEDINŢI. Şeful Serviciului de Investigare a Fraudelor din Judeţul Mehedinţi, Dorin Bucur, se pare că a primit o primă de 29 de milioane de lei vechi la trei luni după ce a fost protagonistul unui accident de circulaţie în care şi-au pierdut viaţa trei persoane.
Cu toate că este cercetat de procurori pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală, comisarul a fost propus pentru primă şi răsplătit de conducerea IPJ Mehedinţi. O dată cu alţi şefii de servicii şi alţi ofiţeri, care au primit şi ei un bonus pentru conduită şi activitate exemplară, a fost răsplătit şi Dorin Bucur, banii fiindu-i viraţi pe un card.
„Nu vă pot da detalii despre aceste prime şi despre cei care au primit. Sunt informaţii confidenţiale“, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi, Carin Sică.
Se pare că suma totală din care s-au dat primele s-ar ridica la aproape 700 de milioane de lei vechi.
„Am primit primă, dar mai mică decât suma vehiculată de dumneavoastră, de 29 de milioane de lei. Nu ştiu dacă au primit şi alţii bani, sunt viraţi prin card“, a declarat comisarul Pantelică Bobârsc.
Oferirea unor bonusuri financiare este cunoscută şi de şefii Inspectoratului General al Poliţiei Române, care au confirmat zvonurile potrivit cărora şi Bucur a primit bani.
În ancheta accidentului în care poliţistul este urmărit penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală nu s-a dat nici un rezultat oficial, dar rudele celor decedaţi susţin că un expert de la Bucureşti ar încerca să-l scoată pe comisarul din Mehedinţi basma curată, motivând că şoferul maşinii pe care şeful Serviciului de investigare a fraudelor încerca să o depăşească a accelerat autoturismul în momentul depăşirii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU