3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Scurte stiri

Autobuz tractat cu penisul

Un participant la concursul „Strong Men“ din oraşul indonezian Jakarta le-a demonstrat tuturor puterile sale speciale, reuşind să tracteze un autobuz doar cu ajutorul penisului. După cum informează Krone.at, Stone a reuşit să tracteze autobuzul de 8,9 tone pe o distanţa de 50 de metri. La volanul autovehicului s-a aflat o femeie, care s-a convins de ce este în stare un adevărat reprezentant al sexului tare.


26 de hot dog în 12 minute

Americana Juliet Lee, care cântăreşte doar 48 de kilograme, a reuşit performanţa să „înfulece“ 26 de hot dog în doar 12 minute. După cum informează Krone.at, performanţa a avut loc în cadrul „Nathan’s Famous Hot Dog Eating Contest“, organizat în Norfolk, statul american Virginia. Lee, care a fost singura femeie dintre participanţi, şi-a învins clar rivalii, care cântăreau de două ori mai mult decât ea. „Şapte bărbaţi de 90 de kilograme au fost învinşi de o femeie de 48 de kilograme“, a strigat încântat prezentatorul concursului. „Am fost sigur că o să mănânc mai mult ca ea, însă m-am înşelat. A fost incredibil“, a spus Joe Tursi, un american de 162 de kilograme din Virginia Beach, care a ocupat locul doi cu 15 hot dog mâncaţi în acelaşi interval.

Angelina Jolie, dispusă să se împace cu tatăl său

Actriţa Angelina Jolie a făcut un pas către împăcarea cu tatăl său, John Voight, cu care este certată din anul 2002. După cum informează site-ul pipole.net, vedeta filmului „Tomb Raider“ a fost insultată de părintele său în cadrul emisiunii Access Hollywood. John a spus atunci despre fiica sa că este „dezechilibrată“. Din acel moment, cei doi nu şi-au mai vorbit. Acum, actriţa se pare că a revenit la sentimente mai bune. „Sper ca relaţia cu tatăl meu să se îmbunătăţească în viitor. Încercăm să comunicăm“, a spus vedeta într-un interviu acordat publicaţiei Evening Standard.

Kevin Costner se teme de moarte

Cea mai mare teamă a actorului Kevin Costner este aceea că nu va trăi atât de mult încât să-şi vadă fiul cel mic, Cayden Wyat, adult. După cum informează site-ul pipole.net, cel mai mic copil al actorului a venit pe lume luna trecută. „Cea mai mare teamă a mea este aceea că voi muri şi altcineva va trebui să-l crească pe cel mic în locul meu. Vreau să fiu mereu aici pentru el. Vreau să-l învăţ o mulţime de lucruri despre ceea ce înseamnă să fii bărbat. Îmi doresc să-l văd mergând pe propriile picioare“, a dezvăluit actorul de 52 de ani.

Julia Roberts – din nou mamă

Cunoscuta actriţă americană Julia Roberts a devenit din nou mămică. După cum informează ediţia electronică a cotidianului italian Corriere della Sera, vedeta din „Pretty Woman“, care este căsătorită cu cameramanul Danny Moder, a adus pe lume un băieţel de 3,800 kg, care va primi numele Henry Daniel. Cei doi au deja doi gemeni, Hazel şi Phinnaeus, de doi ani. Paralel cu „cariera“ de mămică, Roberts va lansa în acest an un nou film, în care îl are partener pe Tom Hanks.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU