24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDestinaţia perfectă de vacanţă

Destinaţia perfectă de vacanţă

Concediul se apropie şi v-aţi tot gândit unde să plecaţi în vacanţă anul acesta? Acum doi ani aţi fost dezamăgită de peisaj, anul trecut de atmosferă şi parcă vă e din nou teamă. Site-ul www.kudika.ro vă propune să rezolvaţi acest test de personalitate pentru a descoperi care este destinaţia care vi se potriveşte.

1.Într-o zi oarecare încercaţi sau vreţi să realizaţi:
a. suficient cât să vă rămână timp şi pentru odihnă.
b. cât mai multe lucruri plăcute.
c. totul!

2. La plajă vă place să:
a. vă bronzaţi.
b. vă bălăciţi în apă.
c. nu vă place la plajă.

3. Aveţi întotdeauna la dumneavoastră:
a. o cremă.
b. talismanul norocos.
c. telefonul mobil.

4. O vacanţă perfectă o petreceţi împreună cu:
a. iubitul.
b. gaşca de prieteni.
c. familia.

5. Vara vă răcoriţi:
a. în valurile mării.
b. în vârf de munte.
c. cu o apă minerală şi gheaţă.

6. Cuvântul pe care îl asociaţi vacanţei este:
a. odihnă.
b. distracţie.
c. călătorie.

7. Din vacanţe vă întoarceţi cu:
a. suveniruri.
b. amintiri “de povestit nepoţilor” peste ani.
c. multe fotografii.

8. Când spuneţi carte, spuneţi de fapt:
a. carte de credit.
b. literatură.
c. ghid turistic.

9. Vă place să vă uitaţi la:
a. emisiuni de lifestyle / modă.
b. canale muzicale.
c. documentare.

10. Nu suportaţi:
a. indolenţa.
b. superficialitatea.
c. lipsa de cultură.

11. Criteriul principal după care vă ghidaţi în alegerea unei destinaţii de vacanţă este:
a. confortul.
b. relieful zonei (peisajul).
c. gradul de confort.

Interpretarea rezultatelor:

Majoritatea A – Malul mării. Vara pare să fie făcută anume pentru dumneavoastră! Vă place să vă lăsaţi dezmierdată de razele soarelui, adoraţi valurile mării şi răsăritul şi nimic nu vi se pare mai plăcut decât o zi întreagă pe şezlong cu un cocteil alături şi o persoană potrivită care să vă ţină companie. Vă daţi în vânt chiar şi după distracţia „de noapte“: baruri cu vedere la mare, terase cu umbrele colorate şi cluburi pline de veselie. În concluzie, în loc să număraţi zilele până la vacanţă, mai bine v-aţi grăbi să vă achiziţionaţi un bilet pe litoral. În România sau nu, plajă să fie! Restul vine de la sine.
Majoriatatea B – Crestele munţilor. Nimic nu pare mai bun pentru dumneavoastră decât perspectiva unei vacanţe departe de lumea agitată în care trăiţi zi de zi. Vreţi să plecaţi cât mai departe, unde să nu auziţi decât poate zgomotul propriilor paşi, cântecul păsărilor sau foşnetul frunzelor. Niciodată nu v-a plăcut monotonia, aşa că spiritul dumneavoastră aventurier îşi spune cuvântul: căutaţi mereu locuri numai bune de explorat, vă avântaţi către piscuri neatinse de civilizatie şi, alături de prieteni, aveţi mereu parte de momente şi amintiri absolut unice.
Majoritatea C – Călătorie prin lume. Pentru că oricum nu v-a plăcut niciodată senzaţia că „timpul trece pe lângă dumneavoastră“, aveţi şi în vacanţă aceleaşi principii. Nu sunt pentru dumneavoastră concediile petrecute într-un hamac, nu căutaţi confortul unui pat cu baldachin şi nu vreţi să aşteptaţi la umbra vreunui copac să treacă zilele libere. Dumneavoastră aveţi o energie debordantă şi o curiozitate pe măsură, aşa că o călătorie prin Europa sau în orice alt colţ al lumii ar fi minunată. Vă interesează detaliile culturale, itinerarele cu încărcătură spirituală, capitalele mari ale lumii şi tot ce poate fi mai exotic şi mai interesant. Pe scurt, deschideţi din nou harta şi căutaţi un traseu pe care v-aţi dorit mereu să-l urmaţi. După atâta muncă, meritaţi să vă mai împliniţi un vis!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS